Solate
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 178 prispevkov
• Stran 10 od 12
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ To tud mi včasih jemo. Njami. Že kakšna 2 tedna nazaj je mami izbrskala regrat zunaj. (večkrat le regrat+jajca)
Pa motovilec+ jajca+jabolka z kisom in oljem.
Pa motovilec+ jajca+jabolka z kisom in oljem.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Jz tud končno prišla do moje solate, lačna od včeri zvečer ; navadna zelena s krompirjem, jajcem, tuno in bučnim oljem.
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
*mala* napisal/-a:A pri nas se kje kupijo kruhove kocke?
Sem že delala neke domače verzije, pa niso tak dobre
Mislim, da sem jih že zasledila v Sparu.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
spice girl napisal/-a:*mala* napisal/-a:A pri nas se kje kupijo kruhove kocke?
Sem že delala neke domače verzije, pa niso tak dobre
Mislim, da sem jih že zasledila v Sparu.
Ja, jaz sem to ene 10 let nazaj pogosto kupovala v Intersparu (mogoče imajo tudi v Sparu, ne vem, sam tam imajo manj izbire) - take z zelišči ali pa navadne . Lahko jih imaš za v juho ali pa za na solato.. Pa v Leclercu jih imajo tud zihr, sploh ker so francoska specialiteta
-
*mala* - Cosmopsiho
Hvala vsem. Grem jutr v lov Jih očitn nisem nikol opazila.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
love.<3 - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2009
*mala* napisal/-a:Hvala vsem. Grem jutr v lov Jih očitn nisem nikol opazila.
http://www.najcena.si/images/products/l ... javkig.jpg
men so teli najbolši (se jih pa dobi v mercatorju in šparu)
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
*mala* napisal/-a:Hvala vsem. Grem jutr v lov Jih očitn nisem nikol opazila.
Namig: išči tam, kjer so jušne kroglice
-
cebelica_Kaja* - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 7. 2008
Solata se pr men rangira med najljubšo hrano . V različnih oblikah je prisotna kot priloga (Vedno, in res vedno, pa tudi če je kot glavna jed kakšna enolončnica), sicer pa je zelo pogosta tudi kot samostojna jed.
Ne maram pa zmešane solate s kisom
Najljubše:
Grška solata
Zelena solata s popečeno zelenjavo
Zelena s kuhanim korenjem in jajčko
Motovilec z jajčko
Zelena + kitajsko zelje s melancani
Mešana s parmezanom
kitajsko zelje+rukula+pečena paprika
....
Ne maram pa zmešane solate s kisom
Najljubše:
Grška solata
Zelena solata s popečeno zelenjavo
Zelena s kuhanim korenjem in jajčko
Motovilec z jajčko
Zelena + kitajsko zelje s melancani
Mešana s parmezanom
kitajsko zelje+rukula+pečena paprika
....
Put your seatbelt on guys, I wanna try something*
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Včeraj sem naredila solato z bučkami in ovčjim sirom. Njami!
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Jaz sem pa nazadnje naročila solato z mozzarelo in dušenim lososom v hmmm..tisti restavraciji zgoraj v City parku nasprot Taily Weila(ki je zdaj odmrl) in je bla zanič! En kup rukole, mozzarele je blo 10g vse skup, lososa 5g(pa še to je deloval popolnoma surov, niti dušen ne ), pa tri žličke kisle smetane kao za preliv. Mislm, BRUHICA
It was forever..but it didnt last long..
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Al Capone? Tam sem ponavadi vedno naročila solato s pečeno zelenjavo in mi je bila kar užitna. Za druge solate pa ne vem...
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Men so pa najboljše ''restavracijske'' solate od Vivaldija ali rukola + zelena solata + edamec + dimljen sir + jogurtov preliv al pa zelena solata + zelje+ pesa + koruza + fižol + jogurtov preliv.... Mmmm, njihov jogurtov preliv je naj, sama ne znam tak dobrega nardit....
Od doma narjenih pa ponavad ne kompliciram kej preveč, največ kar je da zmešam koruzo pa fižol z zeleno solato pa obvezno fuuuul česna . Če se mi da spacam skupi jogurtovega drugač pa malo olivnega, za vzorec bučnega in balzamični kis (esiham si pa včasih tak, da morn pol antacid pojest za povrh ) pa začimbe za solato. Rada mam tud krompirjevo z murkami kot samostojno jed, ker je dost nasitna.
Od doma narjenih pa ponavad ne kompliciram kej preveč, največ kar je da zmešam koruzo pa fižol z zeleno solato pa obvezno fuuuul česna . Če se mi da spacam skupi jogurtovega drugač pa malo olivnega, za vzorec bučnega in balzamični kis (esiham si pa včasih tak, da morn pol antacid pojest za povrh ) pa začimbe za solato. Rada mam tud krompirjevo z murkami kot samostojno jed, ker je dost nasitna.
-
*mala* - Cosmopsiho
V Intersparih jih imajo polno (npr. v City Parku pri sadnju in zelenjavi, pri že vnaprej pripravljenih solatah). Samo meni so zanič
Najboljša restavracijska solata mi je pa brez dvoma v Cantini s piščancem Neki najboljšega!
Najboljša restavracijska solata mi je pa brez dvoma v Cantini s piščancem Neki najboljšega!
Prvi neprebran prispevek • 178 prispevkov
• Stran 10 od 12
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov