Sladoled
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
abstraktna - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 8. 2009
men je najboljši limonin, še najbolj osvežilen. drgač ja, čez domačega ga ni (ampak ga moreš dat pol ure prej iz skrinje preden ga hočeš jest ker ga niti z nožem ne moreš ven spravt ). od teh kao lučk so mi pa tisti brrr ob ljubljanskih mlekarn dobri. če vzameš višnjo maš še lepe barve ustnice pol
- katja_t_1980
- Debatorica
- Na forumu od: 16. 12. 2009
abstraktna napisal/-a:drgač ja, čez domačega ga ni (ampak ga moreš dat pol ure prej iz skrinje preden ga hočeš jest ker ga niti z nožem ne moreš ven spravt ).
Sej jaz ga ne dam nič zmrznit. Samo zmešam na primer zmrznjeno sadje, sladko smetano iz hladilnika in med in to potem takoj pojemo. Mešanica ostane mehka.
Rada imam vse živali, celo človeka.
Samo en razlog je, da sem rojena v človeškem telesu - da lahko dosežem pravice za VSE živali.
Samo en razlog je, da sem rojena v človeškem telesu - da lahko dosežem pravice za VSE živali.
-
creative PERSON** - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2009
- Kraj: Rateče - Planica:vikend ; Lj :med tednom
dobila sem novo ljubezen
carte dor karamela
carte dor karamela
ENJOY our lives ---> That's the only way to make us HAPPY
-
Eući* - Debatorica
- Na forumu od: 8. 10. 2010
- Kraj: Ljubljana
preferiram kremne okuse tiramisu, nutella, čokolad, vanilja, strateccela, rada imam pa tudi sadne okuse. Čeprav zdaj že dolgo nisem zaužila kepice sladoleda. Včasih se pa spomnim, da smo mel na voljo tutifruti , pa si dobil več razlićnih okusov. Dobri so tudi korneti in lučke.
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness.
- Anelise
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
jaz sm tud bolj od mlečnih sladoledov,čeprav mi je kombinacija kepica (temne) čokolade + kepica višnjevega/borovničevega/ipd sladoleda mega.
nazadnje sm kupla cart d'or cheesecake,ma ga še nism probala
sicer mi ima hofer dobre sladolede.
nazadnje sm kupla cart d'or cheesecake,ma ga še nism probala
sicer mi ima hofer dobre sladolede.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov