Sladoled
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
candy. - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 9. 2008
Uf, že se je začelo topliit in s tem pride tudi najlepšee.. sladoled
Že danes sem si po kosilu priovščila kepico ^^ Njami, komaj čakam poletje ko bo to obvezni del moje prehrane
Najboljši sladoled pa mi je tak ko so not še npr. kosi čokolade (nutella, kinder), bonbončki.. Kaj je boljšega.. 

Že danes sem si po kosilu priovščila kepico ^^ Njami, komaj čakam poletje ko bo to obvezni del moje prehrane

-
snezinka* - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2008
Mmm, sladoled...
Js ga obožujem v kepici pri kakem dobrem prodajalcu
Sploh v Italiji (Rim) sm lizala dobrega, v Sloveniji pa najboljšega v Domžalah pri enem Albancu.
Najraje mam lešnik, stracetello, kokos, nutello od sadnih pa limono. Običajno vzamem kombinacijo limone in enega od ostalih navedenih okusov, tako da je nekaj sladkega in nekaj osvežujočega.
Mi pa sladoled paše sam poleti, že zaradi tega ker mam ful občutljivo grlo.
Js ga obožujem v kepici pri kakem dobrem prodajalcu

Najraje mam lešnik, stracetello, kokos, nutello od sadnih pa limono. Običajno vzamem kombinacijo limone in enega od ostalih navedenih okusov, tako da je nekaj sladkega in nekaj osvežujočega.
Mi pa sladoled paše sam poleti, že zaradi tega ker mam ful občutljivo grlo.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Groza, požrla pou bane rahlo stoplenga (to je nujno za velke užitke) Carte d'or grškega jogurta z medom ... Aahhh
.

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Jz nekako nimam najljubšega okusa. Neki časa je biu to rafaelo al pa kkšn lešnik... Use dokler nism odkrila pestre in bogate ponudbe Kepice v Kp. Od tiskrat naprej jem usakič drug okus. 

...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Jaz obožujem Maxibon 

I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
- Feist.
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 1. 2009
Meni je pa zadnje čase ful všeč pistacija pa lešnik, prej pa nikoli nisem imela rada, sploh lešnika
m mmm

And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov