Sladoled
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
skuštranka - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 3. 2008
trepalnica napisal/-a:limona...
Enako moj najljubši
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
Jaaa, cimetov sladoled je res v redu...
Moja mama ga je včasih vsako leto sama naredila, ko sem bila še majhna .. Pred par leti sem ga pa videla v slaščičarni Pod vodo v Cityparku in v Aniki v Trnovem, če ga boste iskale ..
Uuu.. Tole prodajajo tudi v Eurospinu (v škatlah) in pri Bofrostu, se mi zdi .. Ok, verjetno je potem malo drugačen, ker je pač industrijski, ampak se enako imenuje..
Sicer tega sladoleda nikoli ne kupujem, ampak se mi zdi, da Portorož ne obstaja ... A ni Otočec ?
Moja mama ga je včasih vsako leto sama naredila, ko sem bila še majhna .. Pred par leti sem ga pa videla v slaščičarni Pod vodo v Cityparku in v Aniki v Trnovem, če ga boste iskale ..
Uuu.. Tole prodajajo tudi v Eurospinu (v škatlah) in pri Bofrostu, se mi zdi .. Ok, verjetno je potem malo drugačen, ker je pač industrijski, ampak se enako imenuje..
Planica ja!!! nisem se mogla spomnt kater spada zraven Pirana in Portoroža
Sicer tega sladoleda nikoli ne kupujem, ampak se mi zdi, da Portorož ne obstaja ... A ni Otočec ?
-
~Papillon~ - Debatorica
- Na forumu od: 27. 11. 2005
Vse vrste kremnih sladoledov, od raffaela do piškotka, bele čokolade, mozarta itd. itd.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 20. Jan. 2010 11:46, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
Lady_T - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 4. 2008
skoraj vsi... od kremastih (kokos, cookie...) do sadnih.
Včasih mi je bil najljubši limona in nikoli nisem naročila čokolade. Če pa moram zbrat pr sladoledarju, potem naročim sladki kornet in eno kepco sadnega ter eno kremastega.... mljask
Včasih mi je bil najljubši limona in nikoli nisem naročila čokolade. Če pa moram zbrat pr sladoledarju, potem naročim sladki kornet in eno kepco sadnega ter eno kremastega.... mljask
-
Miss September - Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
Sadni so mi super, najljubša mi je čokolada. Ne prenesem vanilije, lešnika...
Worship me or walk away.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov