Sladoled
Obsedena z sladoledom, banana splitom, sadnimi kupami ipd.
Sama ponavadi zmažem kilski sladoled-naenkrat itak, ne na obroke (ja, bivši nikol ni mogo verjet, da ga tolko pojem, pa se mi nič ne pozna
), za malico imam (tudi zdaj ko je zima jem to občasno) mars pa twinx pa snickers (vsakega po enega) iz hladilnika-kao sladoled
.
Sama ponavadi zmažem kilski sladoled-naenkrat itak, ne na obroke (ja, bivši nikol ni mogo verjet, da ga tolko pojem, pa se mi nič ne pozna

Jst sm sladoledoholik
lahk se vsemu odpovem,sam sladoled je men neprecenljiv
najboljši mi je en,k se ga v banjici dobi pa ma okus po čokoladi,posut pa je z srčki iz bele čokolade
Sahne-flirt al neki tacga!
Drgač pa mam rada kinder,kokos,nutella,črni gozdiček
Najboljši sladoled (po moje) je v Ajdovščini v slaščičarni&seveda v Illichu v MB (kjer sm redni gost)

lahk se vsemu odpovem,sam sladoled je men neprecenljiv

najboljši mi je en,k se ga v banjici dobi pa ma okus po čokoladi,posut pa je z srčki iz bele čokolade

Drgač pa mam rada kinder,kokos,nutella,črni gozdiček

Najboljši sladoled (po moje) je v Ajdovščini v slaščičarni&seveda v Illichu v MB (kjer sm redni gost)

-
- Komunikatorka
*hox* napisal/-a:Sweet Princess napisal/-a:Ne boste verjele - jst ne jem sladoleda, sm čudna ne?
Neee, nisi čudna.Js ga tut ful doug nisem jedla, lani sem ga spet začela, pa še to zato, ker mi je fant skos "težil" da ga naj, hehe.
Hjoj jz tud ne jem sladoleda. Sploh ga ne maram v nobeni obliki in pol me usi tko čudn gledajo k kje to omenim

Včasih sm oboževala sladoled, zadnje par let mi pa sploh ne paše. Če se že zgodi čudež, da mi zapaše, si kupm kšnga Magnuma, pa še to ga pol ne morm pojest do konca
Sm pa lan v Kalabriji jedla njihov značiln sladoled, k se mu reče Tartuffo in je bil božanski, pa tud temu primerno drag, ena ta kepa je bla 6 €
Zgleda pa tkole, not ma tekočo čokolado...

Sm pa lan v Kalabriji jedla njihov značiln sladoled, k se mu reče Tartuffo in je bil božanski, pa tud temu primerno drag, ena ta kepa je bla 6 €

Zgleda pa tkole, not ma tekočo čokolado...

-
- Kofetarica
- _ninchyka_
- Debatorica
- Kraj: *paradiž*
Obožujem sladoled !! Sploh pa moje najljubše okuse:
--čokolada
--rum punč
--amarena
--poleti zapašejo tudi kisli okusi za osvežitev: jagoda, zeleno jabolko, limona
In pa še seveda kakšni posebni okusi, ki so pri vsakem sladoledarju različni in zelo iztopajo po videzu in barvi
njami 
--čokolada
--rum punč
--amarena
--poleti zapašejo tudi kisli okusi za osvežitev: jagoda, zeleno jabolko, limona
In pa še seveda kakšni posebni okusi, ki so pri vsakem sladoledarju različni in zelo iztopajo po videzu in barvi

Kdor išče nebesa na zemlji je med zemljepisom spal
Svoje cajte (od nekdaj) sm ga (lahko!) na velko konzumirala. Bance in banje so mogle bit u zmrzovalniku konstantno na zalogi. Firma, okus, kvaliteta so bli postranskega pomena, dost mi je blo dejstvo, da gre za sladoled
. Pojedla bi tut najbl ogabno različico tega fenomenalnega "izuma".
Na slovenski obali so ble tri hjuđ kepce u sladkem kornetu, s smetanco in flurescenčno žličko, zažokano na vrh, praksa praktično usak večer. Vedno isti šiptar, kar za ceno ne morem rečt, ampak užitki so bli zmer.
Dons se držim nazaj.
Če ne gre za potrebe obiskou al pa občasne fotrove napade po "zmrzlini", se mami u moje dobre (in na mojo zahtevo
) odreka filanju zmrzovalnika. In se obnese.
Kadar pa vem, da ždi, čaka in zmrzuje tm not, me trenutek slabosti zna konkretno zajebat ... kr sm brez problema sposobna pojest enormne količine, naenkrat, z užitkom, brez želodčnih in kakršnihkol drgačnih zdraustvenih posledic. Razn slabe vesti in nalaganja maščobe
.
Hude okuse (zanč mi je u uč padla "jabolčna pita", bog, ta mora bit ubijalski
) in hjuuuuđ kep(c)e se da dobit ob Lublanc u Cacao-u, na Prešercu tut ne zaostajajo, drgač se pa raj poslužujem nakupou po trgovinah.
Jogurt, kokos, amarena, ananas, marelca, piškot, banana, malina, ... aaaarghhhh, cukr mi je padu, cukr mi je padu! Sranje.

Na slovenski obali so ble tri hjuđ kepce u sladkem kornetu, s smetanco in flurescenčno žličko, zažokano na vrh, praksa praktično usak večer. Vedno isti šiptar, kar za ceno ne morem rečt, ampak užitki so bli zmer.
Dons se držim nazaj.
Če ne gre za potrebe obiskou al pa občasne fotrove napade po "zmrzlini", se mami u moje dobre (in na mojo zahtevo

Kadar pa vem, da ždi, čaka in zmrzuje tm not, me trenutek slabosti zna konkretno zajebat ... kr sm brez problema sposobna pojest enormne količine, naenkrat, z užitkom, brez želodčnih in kakršnihkol drgačnih zdraustvenih posledic. Razn slabe vesti in nalaganja maščobe

Hude okuse (zanč mi je u uč padla "jabolčna pita", bog, ta mora bit ubijalski

Jogurt, kokos, amarena, ananas, marelca, piškot, banana, malina, ... aaaarghhhh, cukr mi je padu, cukr mi je padu! Sranje.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
oh, obožujem sladoled. če ga imamo slučajno doma (na srečo bolj redko) in ni sadnega okusa, si obvezno naredim ledeno kavo - božansko. ko grem na kepice, prisegam na malago, ponavadi pa me zamikajo kakšna slastno zveneča imena kot npr. mon chery ali že omenjeni jabolčni štrudl. v cityparku mi je bil blazno všeč en, kjer so bili premešani razni kremni in sadni (a la višnja) okusi, zraven pa ogromni kosi čokolade.
obožujem tudi twix, pa še pretirano slabe vesti nimam potem, ker je bolj majhen.

obožujem tudi twix, pa še pretirano slabe vesti nimam potem, ker je bolj majhen.