Sladoled
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Ravno sem se posladkala s skledico čokoladnega sladoleda kot posladek po kosilu. mnjam
I am not an enigma, just a contradiction!
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
lelija napisal/-a:Libido. napisal/-a:jst sm pa malo prej jedla najprej jagode s sladoledom!! mnjamiii
in pol še mojo specialiteto - čips s sladoledom (čips nalomim na manjše koščke in ga zmešam v sladoled)
čips s sladoledom- to je najbrž dobro- se ne morem spomnit, če sem to kdaj jedla, samo se mi zdi da sem. Ali pa čips z jogurtom- mjami.
ma čips & sladoled to je najbolj njamii mi wsi govorijo da sm zmešana, da ne gre skupaj sladko in slano ... ma meni je fulll dobro ... sploh če je čokoladni sladoled
Let's swim to the moon .....
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
meni je blo učiraj zvečer ful dobro, ki sm čakala kolegico pred lidlom da greva kupit pijačo ... in uletita vn dva tipa, me ful bulita, se usedeta v avto .. in pol pride en nazaj vn, do mene: "ej, boš sladoled .. ki jih mava 16, ma ne bova vsega pojedla." jst najprej cela presenečena: "ja in zakaj sta jih kupla 16??" (pakirani v škatli) ... in je reku kao da mu je zapasal en in sta jih kupla celo škatlo ... in pol sta mi jih tam nabasala, tko da sm se nažrla zastojn sladoleda
Let's swim to the moon .....
- Feist.
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 1. 2009
Jaz imam najrajši vanilijev sladoled z mandlji.. al pa amarena
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
-
love.<3 - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2009
mmm domač sladoled iz borovnic, robid, ribeza krkol raste na vrtu in ga mama nardi. mjami. drugač pa iz meka z gozdnimi sadeži (jagodami, borovnicami krkol majo). iz trgovine burbonska vanilija mjami pa uni 'sendviči' k je keks alpa en testo pa umes sladoled mjami. drugač pa u lublani majo najnaj sladoled v city parku. v kranju pa na brionih.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Libido. napisal/-a:^^a še majo unega z bombončki? nism bla že fullll dolgo v mcdonaldsu, ampak včasih mi je bil ta najboljši kar jih je obstajalo
Sem tudi bla dostkrat v macu zdej pozimi, ampak nikol nisem sladoleda naročla... Ampak res upam, da majo še tega z bonbončki...ker je tud men svetovni!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov