Sladkor - beli ali rjavi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Sedaj je zelo popularen rjavi sladkor. Meni osebno je veliko boljši, bolj naravni in boljšega okusa. Včasih, ko mi pade sladkor kr malo žličko pojem ker mi ima zelo dober okus.
Ga uporabljate?
Rjavi sladkor
Rjavi kandirani sladkor
Pravijo, da je rjavi sladkor bolj zdrav ker ni toliko obdelan in vsebuje nekatere vitamine in minerale.
Ga uporabljate?
Rjavi sladkor
Rjavi kandirani sladkor
Pravijo, da je rjavi sladkor bolj zdrav ker ni toliko obdelan in vsebuje nekatere vitamine in minerale.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- Black Kitty
Jaz imam najraj rjavega , čeprav v večini gostiln dobim poleg kave, čaja ali pa kakava beli sladkor
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Sej jst ga tud ponavadi dobim ampak potem kr rečem, če lahko dobim rjavi sladkor in ti ga dajo.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
SETA II - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
Hely_3 napisal/-a:Ga uporabljate?
Pravijo, da je rjavi sladkor bolj zdrav ker ni toliko obdelan in vsebuje nekatere vitamine in minerale....
Ja, pravijo da je rjav res bolj zdrav, sploh če je nerafiniran. Čeprov nerafiniran rjav se mi zdi da sploh nima učinka. Pa hecen okus ma.
Jst če sm na kavici, pol ponavad vzamem rjavga, kupujemo ga pa samo včasih, v glavnem kr lepo belga. Men more bit cukr - orng cuker! al pa rajš sploh nič.
"Bogovi nas spoštujejo, kadar delamo, ljubijo pa nas, ko plešemo."
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Jst sm navajena na rjavega, ker doma nikol niso kupoval belga.
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
- Black Kitty
opium napisal/-a:rjavi je čist zanič, sploh ni nič od njega.
Ima vitamine in je manj strupen za telo tako kot beli sladkor.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov