Sladkor - beli ali rjavi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Načeloma uporabljam rjavega...samo, če gremo kdaj kam na kako kavico pa nimajo rjavega sladkorja....potem pa tut belega uporabim
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Vcasih sem veselo uporabljala rjavega, ces koliko boljsi, da je. Potem pa sem izvedela, da je dandanasnji vecinoma le obarvan. No, zdaj ga ne vec. Mi je v bistvu cisto vseeno, kaksen je.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Javorjev sirup ---> ja to je tudi meni ena vlka uganka saj, ko sem delala v DM-u so zelo in ga šekupujejo.
No nekaj sem najdla na spletnii strani:
Javorjev sirup ni primeren za hujšanje in ne spada v okvire zdrave prehrane. Zelo znan je pri Američanih in Kanadčanih, ki ga uporabljajo bolj kot sladilo. Originalni javorjev sirup vsebuje poleg sladkorja in izvlečka rastline tudi precej različnih mineralov (kalcij, magnezij) in vitaminov (zlasti B skupine). Koliko teh koristnih elementov je v steklenički sirupa, pa je napisano na deklaraciji.
Nekaj o sladkorju in javorjevemu sirupi in strupih
No nekaj sem najdla na spletnii strani:
Javorjev sirup ni primeren za hujšanje in ne spada v okvire zdrave prehrane. Zelo znan je pri Američanih in Kanadčanih, ki ga uporabljajo bolj kot sladilo. Originalni javorjev sirup vsebuje poleg sladkorja in izvlečka rastline tudi precej različnih mineralov (kalcij, magnezij) in vitaminov (zlasti B skupine). Koliko teh koristnih elementov je v steklenički sirupa, pa je napisano na deklaraciji.
Nekaj o sladkorju in javorjevemu sirupi in strupih
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Jah natrena ne uporabljat....kaj pa če maš sladkorno???
Jah sam natren jim ostane ane...........
Jah sam natren jim ostane ane...........
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
Sem kar nekaj časa uporabljala ekološko pridelan rjavi sladkor, ampak se mi zdi, da bolj uživam v belem
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Če lje le možnost uporabim rjavega. Drugače pa kavo itak brez cukra pijem, v čaj dam med...tko da se ful izogibam sladkorju, če se le da.
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
Mi smo prej uporabljali samo beli sladkor, zdj pa mami kupuje tudi rjavega, jst pa uporabljam tistega, ki mi prvi pride pod roke v omari
HASTA LUEGO
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov