Sladice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
abstraktna - Sramežljivka
- Prispevkov: 65
- Na forumu od: 10. 8. 2009
ja, isto je dobra. če te skrbi lahko daš po vrhu marmelade še mal ruma. tako super okusno antimikrobno sredstvo
al pa daš sam v manjše kozarčke da hitreje porabiš. drugače pa če boš še kdaj delala pa če vidiš da se ti ne strdi daj malo naribane jabolčne lupine notri. pa velik pektina in ta dobr želira.

-
*zverinica* - Kofetarica
- Prispevkov: 510
- Na forumu od: 10. 7. 2007
Tamarra* napisal/-a:Saj ne vem prav, kam napisati vprašanje, ni nobene primerne teme. Torej; včeraj sem delala marmelado, pa je zgleda bilo premalo želina in je ostala tekoča. A je to sploh zdaj za jest, oz. kako dolgo se to ne pokvari (je enako kot marmelada ki želira)?
še enkrat jo prekuhaj in dodaj želin ali pa več sladkorja, pa bo
Ko zunaj mraz je in veter veje, po sprehajanju viski me ogreje.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Prispevkov: 2743
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Hitro vprašanje, upam da ne bom kregana za OT, ko je lih govora o želatini: ful dolgo je namreč že nisem uporabljala in kupovala, pa me zanima, če se da (in če veste kje) pri nas kupiti želirno sredstvo iz pektina?
-
arabela - Sramežljivka
- Prispevkov: 20
- Na forumu od: 22. 6. 2010
- Kraj: Štajerska
Tearjerker napisal/-a:Hitro vprašanje, upam da ne bom kregana za OT, ko je lih govora o želatini: ful dolgo je namreč že nisem uporabljala in kupovala, pa me zanima, če se da (in če veste kje) pri nas kupiti želirno sredstvo iz pektina?
http://www.podravka.hr/repository/image ... aspect.jpg
tole misliš? To se dobi v vsaki živilski trgovini
-
*mala* - Cosmopsiho
- Prispevkov: 8839
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Že sprobano
Edino je treba res tavelik pekač od pečice, ker drugače pride vsaj 5 cm visoko. Pa splača se olupljene mandeljne dat na sredino vsakega koščka.

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- suomi
- Sramežljivka
- Prispevkov: 49
- Na forumu od: 3. 8. 2010
Jaz ne želiram marmelad. Ponavadi ima sadje že samo po sebi dovolj pektina in če jo kuhaš dovolj dolgo se zgosti. Npr če kuhaš borovničevo marmelado je čist tekoča, ampak ko se ohladi je total žele. Isto je s črnim ribezom, ki mi je sirup po pomoti želiral...haha!
Jaz sem pa danes naredila tele super cupcake
( ampak sem namesto kakava uporabila fino mleto rožičevo moko- kerob). Odlični so!
Glede na tvoje poste, v katerih objavljaš linke, le-te brišem.
Podajaš link za linkom od istih strani.
Emanuela
Jaz sem pa danes naredila tele super cupcake
( ampak sem namesto kakava uporabila fino mleto rožičevo moko- kerob). Odlični so!
Glede na tvoje poste, v katerih objavljaš linke, le-te brišem.
Podajaš link za linkom od istih strani.
Emanuela
-
*mala* - Cosmopsiho
- Prispevkov: 8839
- Na forumu od: 3. 8. 2004
NOVO:
A ima katera kakšno idejo za kakšno dobro torto s sadjem?
Nisem ravno ljubiteljica le teh in nimam pojma kakšno bi sploh spekla. Najraje predlogi s konkretnimi recepti. (drugače grem pa celo Kulinariko okol obrnit, sam sem malce lena
)
A ima katera kakšno idejo za kakšno dobro torto s sadjem?
Nisem ravno ljubiteljica le teh in nimam pojma kakšno bi sploh spekla. Najraje predlogi s konkretnimi recepti. (drugače grem pa celo Kulinariko okol obrnit, sam sem malce lena

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]