Sadni napitki iz mikserja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bonnie taylor - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 3. 2009
še moj napitek, ful dobr!
1 banana, navadni jogurt, ananasov sok, jagode in zmiksaš.
1 banana, navadni jogurt, ananasov sok, jagode in zmiksaš.
- speliika<3
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 3. 2009
Jz si nardim kdaj pa kdaj...Ampak se ne morem primerjat z unimi iz city parka k jih delajo...kivi banana jagoda je zakon..Z ledom=) Probite=)
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
1dl soje, banana, breskev,pest ovsenih kosmicev
-
Coco.Chanel.* - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 10. 2009
Mmmm banana z mlekom in medom, z jogurtom in medom, z pomarančnim sokom in medom. Banana je res kraljica napitkov
...ali smejem se, jer tužni se smeju najlepše ♫
-
LuvDancin - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 8. 2008
Jz sm si to kak mesec nazaj začela delat, ko sem ugotovila, da premal sadja pojem, in mi gre tko lažje po grlu.
Si pa notri poleg sadja in jogurta/mleka vmešavam zjutri še ovsene ali ržene kosmiče, laneno seme, mandeljne, lešnike itd., da je bolj hranilen zajtrk (sem ga bila navajena preskočit). Po treningu dodam beljakovine (hy pro) in skuto. Včasih si odnesem sabo na faks, če sm v stiski s časom, dam v mini termovko, vržem not 3 kocke ledu in ostane ok.
Si pa notri poleg sadja in jogurta/mleka vmešavam zjutri še ovsene ali ržene kosmiče, laneno seme, mandeljne, lešnike itd., da je bolj hranilen zajtrk (sem ga bila navajena preskočit). Po treningu dodam beljakovine (hy pro) in skuto. Včasih si odnesem sabo na faks, če sm v stiski s časom, dam v mini termovko, vržem not 3 kocke ledu in ostane ok.
-
Coco.Chanel.* - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 10. 2009
LuvDancin napisal/-a:Jz sm si to kak mesec nazaj začela delat, ko sem ugotovila, da premal sadja pojem, in mi gre tko lažje po grlu.
o ful dober sem dobila kar nekaj idej
...ali smejem se, jer tužni se smeju najlepše ♫
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: _patchouli_