Sadni napitki iz mikserja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
Jst sm si učiraj zmešala - jabolko, pomarančko, kivi, limono in na koncu še malo vodke od gozdnih sadežev Mmm ... ful je blo dobro Okus od gozdnih sadežev se je občutu čisto na koncu, tik preden sem pogoltnila Njami!
Let's swim to the moon .....
- Black Kitty
softTouch res je ful dobr , kombinacijo banana+avokado+mleko+... uporabim enkrat na teden
Današnji mix (nisem mela banan)
3 zrele hruške + sok dveh pomaranč + polovico avokada + 4 lešniki + 4 mandlji + zmrzjene maline + kefir + žlička sladkorja
Današnji mix (nisem mela banan)
3 zrele hruške + sok dveh pomaranč + polovico avokada + 4 lešniki + 4 mandlji + zmrzjene maline + kefir + žlička sladkorja
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Jst sm spet dobila dvo kilsko zalogo kokosovih proteinov in jih miksam u kombinaciji z jogurtom in skuto.
Mmmm .
Mmmm .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- Feist.
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 1. 2009
Meni je najbolša kombinacija banana-mleko.
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
^^ najbrž ti je jaboljko oksidiralo in je blo zato obupne barve. Da bi to preprečla bi morala jabolko pokapat z limoninim sokom.
Aja, pa zelejnava in sadje naj se po mnenju nekaterih alternativnih prehranjevalcev ne bi mešala. Ne vem pa zakaj.
Čeprav mam rada vse mogoče smutije (aka smoothie-je), jih ne pijem in si jih ne delam. Raje pojem banano, jabolko in pomarančo, da dobim vase še kakšno vlaknino.
Je pa res, da si vsako jutro stisnem agrume. Zadnje čase je pol limone, pol grejpfrujta in ena velika pomaranča. Paše.
Aja, pa zelejnava in sadje naj se po mnenju nekaterih alternativnih prehranjevalcev ne bi mešala. Ne vem pa zakaj.
Čeprav mam rada vse mogoče smutije (aka smoothie-je), jih ne pijem in si jih ne delam. Raje pojem banano, jabolko in pomarančo, da dobim vase še kakšno vlaknino.
Je pa res, da si vsako jutro stisnem agrume. Zadnje čase je pol limone, pol grejpfrujta in ena velika pomaranča. Paše.
Imaš, da me vikaš!
- kittybaby
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 11. 2006
Libido. napisal/-a:Ej punce, kaj pa zelenjavni napitki? Al pa mešano - sadno/zelenjavni?
jaz imam power juicer in pijem tako sadne kot zelenjavne sokove.
Najraje za čiščenje imam kumarični sok, drugače pa korenje in jabolko + ingver,paprka, paradižnik odvisno od sezone. Preša mi vse In je super.
Drugače je pa tudi zelo priročen palični mešalnik....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Majestic-12 [Bot]