Sadje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
Lahko jo daš tudi v torto; jaz sem to že nekajkrat prakticirala... Samo potem moraš malo manj navlažit biskvit.
Pa pazit moraš da ni lubenica preveč zrela, ker takoj "zgnije", če je narezana na majhnih koščkih... Pomojem bolje da se torto poje čim prej, ker lubenica narezana ni ravno obstojna. Drugače je pa zelo okusno, če kombiniraš koščke lubenice, rdeče maline in borovnice v torti.
Pa pazit moraš da ni lubenica preveč zrela, ker takoj "zgnije", če je narezana na majhnih koščkih... Pomojem bolje da se torto poje čim prej, ker lubenica narezana ni ravno obstojna. Drugače je pa zelo okusno, če kombiniraš koščke lubenice, rdeče maline in borovnice v torti.
- LanaMaxim
- Kofetarica
- Na forumu od: 23. 3. 2008
Sadje mmmm... nekaj najboljšega.
Rada imam nektarine, grozdje, lubenice, jagode, maline, murvo, pomaranče, marelice, mandarine, borovnice, češnje...
Brezveze naštevam. Nimam pa lih rada melon. Pa po ananasu in kiviju me peče jezik tko, da tega ne smem velik.

Rada imam nektarine, grozdje, lubenice, jagode, maline, murvo, pomaranče, marelice, mandarine, borovnice, češnje...
Brezveze naštevam. Nimam pa lih rada melon. Pa po ananasu in kiviju me peče jezik tko, da tega ne smem velik.
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Čez leto jem sezonsko sadje, ki je pač v tistem letnem času: zdej vladajo melone, lubenice, nektarine, breskve, marelice. Kmal pa bodo tud fige pršle na vrsto. 

...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
Jz mam kr rada različno sadje. Zdj polet mi najbolj paše lubenica al pa kake nektarine. Breskve tud, sam mi je čudn občutek, ker so kosmate.
Drugače pa obožujem ananas in banane.
Drugače pa obožujem ananas in banane.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]