Sadje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 181 prispevkov
• Stran 12 od 13
•
Prejšnja
1 ... 9, 10, 11, 12, 13
Naslednja
-
Eući* - Debatorica
- Na forumu od: 8. 10. 2010
- Kraj: Ljubljana
njam sadje
jabolka, hruške, banane, jagode, češnje, breskve, nektarine, marelice, slive, ananas, grozdje, kivi ,pomaranče in limone- v soku, borovnice, maline, robide, mandarine, granatno jabolko....v glavnem veliko vrst sadja , vseh vverjetno nism še sprobala heh
priljubljene pa mi niso fige pa kaki , dinje oz. melone in pa lubenice ne obožujem ravno kot nekateri
lahko bi imeli smeškote sadja
jabolka, hruške, banane, jagode, češnje, breskve, nektarine, marelice, slive, ananas, grozdje, kivi ,pomaranče in limone- v soku, borovnice, maline, robide, mandarine, granatno jabolko....v glavnem veliko vrst sadja , vseh vverjetno nism še sprobala heh
priljubljene pa mi niso fige pa kaki , dinje oz. melone in pa lubenice ne obožujem ravno kot nekateri
lahko bi imeli smeškote sadja
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness.
- Fatalna
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 7. 2012
Obožujem sadje, če bi lahko bi živela le od sadja in oreščkov Najrajši imam jagodičevje (jagode, maline in borovnice). Ne maram pa fig in melone...
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Men so grenivke top. Najboljše sadje vseh časov. Omnomnomnivore sem na grenivke. Rumene, rdeče mi niso tolk fajn.
-
Mishela - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 6. 2012
jaz bolj al manj jem vse, samo ne sme bit (preveč) zrelo..
tak da so mi kul oranžne češnje, svetlo rdeče višnje, kisle slive, marelice in breskve, beli del lubenice, skoraj še zelene banane, kislo grozdje, zelena ali rdeča jabolka, grenaldika je super, pa pomaranče in grenivke tud
ne maram pa melone, drugač pa banano jem res zelo redko
tak da so mi kul oranžne češnje, svetlo rdeče višnje, kisle slive, marelice in breskve, beli del lubenice, skoraj še zelene banane, kislo grozdje, zelena ali rdeča jabolka, grenaldika je super, pa pomaranče in grenivke tud
ne maram pa melone, drugač pa banano jem res zelo redko
-
Snežna Sova - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 8. 2012
Obožujem sadje! Je ni vrste, da je ne bi jedla mora biti pa res zrelo. Če pa že moram izpostavit nekaj najljubših:
-maline
-fige
-banane (te jem pa vsak dan )
-maline
-fige
-banane (te jem pa vsak dan )
You are you. Now, isn't that pleasant?
Prvi neprebran prispevek • 181 prispevkov
• Stran 12 od 13
•
Prejšnja
1 ... 9, 10, 11, 12, 13