Restavracije na študentske bone

Gurmanski užitki.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
pepelčica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2007
Kraj: koper

Neprebrana objavaNapisal/-a pepelčica » 20. Apr. 2010 15:56

Jz sm danes prvič poskusla to Cantino v Supernovi in morem priznat da mi je blo precej al, da nisem šla v Citypark. Nevem, mogoče sm samo zbrala napačno hrano ampak sm ostala razočarana.
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 21. Apr. 2010 11:00

No, jz sm šla tud včer po vaših hvalnicah v Cantino v Supernovi..drugače sm tud ful navdušena nad Imperio Mexicano v City parku, pa sm morala probat še tle..in..hja big thumbs up! :) Res je, da je bon še vedno mal drag no..ampak ja, če pomislim je kr primerno, ker je bla res ogromna porcija(in pri meni in še posebej pri kolegu, ko je mel neko koruzno tortiljo z vsem pa krompir, ogromno!), vzela sem..joj..ne spomnim se :D tako zgleda, kot en velik podolgovat burrito, notri ma sir, riž, meso, bučke.. :P blo je res odlično, glede okusa ni sploh nobenih pripomb..tud sladica je bla nepričakovano dobra in velika(ki je sicr nism mogla pojest cele, tist burrito je huuge :D), juho sm pa izbrala paradižnikovo pikantno, buubbika, za nas laike v Mehiški je to pikantno.. me je peklo, vse dokler ni borbončic zaposlil burrito. :D

Vprašanje: Thai inn pub al kaj je, tam zraven ffja, je za kej? Men se zdi tko čudno.. sploh ne tajsko. :D
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 21. Apr. 2010 11:11

Ja, če sm zagrabila vse komplet s paradižnikom in vso zelenjavo v žlico, je blo kr pošten pikantno.. :D kolega je vzel koruzno, se je kr silil pojest, ker mu ni bila dobra. Pomoje je tud odvisno od dneva, kok česa vržejo notr..+ različno občutmo okuse, jaz npr. prenesem večje količine kisline boljš, kot nekej pekočega. :D Aja sploh nism zasledila, a zraven piše, če je hrana pikantna/ne pikantna? tist moj burrito je bil čist nepikanten. :)
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 21. Apr. 2010 11:11

..Evelyn.. napisal/-a:Vprašanje: Thai inn pub al kaj je, tam zraven ffja, je za kej? Men se zdi tko čudno.. sploh ne tajsko. :D

ambient je sicer res zlo podalpski, ampak hrana je pa čisto zares tajska. najbolj eksotičen okus v ljubljani. vse ostale tasjek se lahko proti tej skrijejo!

izbira hrane sicer ni velika (poleg tega ima dosti zadev ma menuju poleg feferončke. in tam pekoče res pomeni pekoče!). drugače pa moja najljubša restavracija v ljubljani.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 21. Apr. 2010 11:13

Bomo sprobal..pa še blizu je. :biggthumpup:
Uporabniški avatar
beniaminnie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a beniaminnie » 21. Apr. 2010 19:47

Jaz sem šla pa danes prvič v Da Budo in sem se res veselila, ker jo vsi tako hvalijo.....pa sem bila tako zelo razočarana kot še nikoli :? hrana mi je bila milo rečeno ogabna, šla sem z dvema kolegicama in smo vse tri pustile skoraj polne krožnike. Ne vem, najbrž mi pač ne pašejo takšni okusi al kaj jaz vem, drugače si ne znam razložit zakaj ima ta restavracija toliko gostov :eek:
Uporabniški avatar
N0ty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a N0ty » 21. Apr. 2010 22:49

beniaminnie napisal/-a:Jaz sem šla pa danes prvič v Da Budo in sem se res veselila, ker jo vsi tako hvalijo.....pa sem bila tako zelo razočarana kot še nikoli :? hrana mi je bila milo rečeno ogabna, šla sem z dvema kolegicama in smo vse tri pustile skoraj polne krožnike. Ne vem, najbrž mi pač ne pašejo takšni okusi al kaj jaz vem, drugače si ne znam razložit zakaj ima ta restavracija toliko gostov :eek:

Tudi mene je Da Bu Da totalno razočarala :? Juhe itak nism smela pojest ker je bla z mlekom, pol sm si naročila neke rezance z zelenjavo k so mi mel okus po prežganem olju, pa čist preveč mastno je blo pa fuj, solata pač kot solata, tista njihova spešl zelenjava mi ni poteglna. Sladica je blo pa nekej živozelenokrogličastega z nečem belim na vrhu- no ta mi je bila od vsega najbolj všeč. Pa njihova wnb predjed tud ni bla tolk slaba.
Skratka, nikoli več, hvala lepa.

Me je pa Thai-inn pri FF presenetu zlo pozitivno. Čeprov so z juhami precej neizvirni (al sam jz zmeri isto dobim? :D ) majo glavne jedi kr uredu.. je pa tud res da al ti je ušeč al pa ti ni, ker ma pa nek svoj specifičen okus. Piščančji pad-thai (neki takga) ga men zmaga :)

Ostale moje izkušnje pa, hm... Joe Pennias (al kokrkol se napiše) mi je zakon, potlej tud Focolus ni slab, pol se pa kr neha. Pub Legende me je razočaral čist ker sm lačna šla od tm, Emonska je tud pač..tolk da nekej poješ, lih gurmanski presežek ni, prav tako šparova restavracija - ki ima hvalabogu vsaj precej izbire. Una restavracija na Fri+Fe (kulinar al kaj je) se mi je pa tud zamerla. Mam občutek da karkoli skuhajo, pol zlijejo not še par litrov olja.
McDonaldsa pa pač ne bom komentirala :D
Aja, pa kul mi je še fastfood Fresco/Slast ... 2 bureka za slabo ceno enega - ob večernih pohajkovanjih po lj pride prov, sploh če maš zravn še kakšna lačna usta :D

To je pa več al manj to kar sm sprobala... oz. kar je vredno omembe.
Fightin for a peace is like fu*king for virginity
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 22. Apr. 2010 17:50

Mimi123 napisal/-a:kdo ve če ma mongolska v pop tv stavbi tud na bone?

Nimajo še na bone, sem vprašala, pa so rekli, da delajo na tem, tko da bo po moje v kratkem. Fajn bi blo, k je res bliz faksov.
Zadnjič spremenil evva, dne 22. Apr. 2010 18:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 22. Apr. 2010 18:00

*Gaja* napisal/-a:Mene pa zanima katere restavracije na bone v Lj imajo tak sistem, da je samopostrežna in da si lahko neomejenokrat greš po hrano? :) Slišala sem za kitajsko v centru (Novi Šanghaj), še katera druga?

Mongolska v Pop tv stavbi ma do 15h samopostrežna kosila za 5,6 eurov, neki tazga, po 15.uri je pa mal dražje, sam je še vseen All you can eat varianta, pa mal več maš na izbiro.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 23. Apr. 2010 15:26

Včeraj jedla v Cantini v centru in all I can say je podn od podna. :flop: Postrežba je bila še kar ok, razen tega, da se kar dolgo čaka na hrano, ambient je preveč temačen in ne daje izgleda urejenosti, pa tudi vonj mi je bil grozen. Pustila sem pol porcije in komaj čakala, da grem ven. Prvič in zadnjič vglavnem! Se ne more primerjati z Imperio Mexicano v CP, sploh pa sem zgrožena nad ceno bona (4,30 eur), ker ni toliko vreden.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 23. Apr. 2010 15:38

^^ A res? Men je pa ambient v centru čist kul. Pač mehiški...

Priporočam ti Cantino v Supernovi. Veliko manj ljudi, hitrejša postrežba, prijaznejši natakarji.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 23. Apr. 2010 16:03

Se strinjam z *malo*. Cantina v Supernovi je ena redkih restavracij kamor grem rada in mi ni žal dat tiste neke evrov za kosilo (pa še bon je cca. 40centov cenejši kot za Cantino v centru). Jaz sploh ne hodim več v center, ker je ponavad preveč gužvato pa kelnarji so naduvani, v Supernovi pa je hitrejša postrežba. Je pa res da so porcije uber velike, tako da ko se gre, poskrbim da grem tja lačna in res z guštom po mehiški.
Uporabniški avatar
Shimmie_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Shimmie_ » 23. Apr. 2010 17:14

Je katera že jedla v Tartufu za Bežigradom, odkar je baje samopostrežna? Baje da je super? Bi šla probat, pa me zanimajo vaša mnenja.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 24. Apr. 2010 9:39

Ja, za Cantino v Supernovi sem se že dogovarjala, da grem v kratkem, večinoma pa hodim kar v CP, ker mi je bližje. Je pa res, da za mehiško moram biti ful lačna, sicer mi je škoda, če pustim. :D
Uporabniški avatar
abstraktna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a abstraktna » 28. Maj. 2010 6:54

*Gaja* napisal/-a:Mene pa zanima katere restavracije na bone v Lj imajo tak sistem, da je samopostrežna in da si lahko neomejenokrat greš po hrano? :) Slišala sem za kitajsko v centru (Novi Šanghaj), še katera druga?

na trubarjevi je še ena kiitajska zvezda. ni lih blazno dolgo odprta, mogoče 2 meseca ali pa 3. nimam občutka za čas :D js sm bla sam enkrat tam, pač čist na začetku, k sm opazla na vratih od tiste kitajske zvezde zraven ljubljanice, da bojo odprli samopostrežno. s fantom sva bla edina v restavraciji, za jest je blo fajn, tista ženska k dela tam tud fajn proporoča, glede na to da nimajo nikjer napisan kaj je kej (lahko da je zdej drugače, če je kaj zaživelo). mene je od vsega zmotlo to, da hrana ni blo na primerni temperaturi hranjena in je bla že bolj na meji mlačnega kot toplega.

Vrni se na Kuhinja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov