Restavracije na študentske bone

Gurmanski užitki.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
pika.poka
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 16
Na forumu od: 27. 3. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a pika.poka » 27. Mar. 2012 11:32

Kaj pa lahko dobiš na bon v tem Frksu? Fulkrat grem mimo, pa se nikoli ne poglobim v menu in zato nikoli nič ne vzamem :) vedno hodim v ene in iste restavracije, ker sem ful lačna in nikoli ne upam riskirat...napaka vem! :)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 8839
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 27. Mar. 2012 15:20

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4942
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 27. Mar. 2012 15:32

meni najbolj všečne so še vedno picerija Tunnel, Sole na železiški, kjer majo uber dobre čevape, B2 dostava, ki je ena redkih dostav, ki je užitna, če nimajo gužve celo zelo dobra.

Nikoli, ampak res nikoli pa ne grem več v Joe Penas, ker je porazno drag, zanič pa tako zelo, da je obrok bolj podoben mučenju kot čemu drugemu.
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1297
Na forumu od: 31. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Summer055 » 27. Mar. 2012 15:51

meni je pa Joe penas čist vredu. Sicer je res dražji, ampak dobiš juho, predjed, glavno jed, solato pa še sladico.
Don't worry, be happy!!
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4942
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 27. Mar. 2012 16:16

nas je blo zadnjič 5. niti ena ni dobila užitnega kosila. piščanec je bil bolj podoben kartonu, chilli con carne je bil postrežen mrzel, da o tem da je zgledal brezoblična čorba, v ničemer podobna chilli con carne, sploh ne bi. kup solate s katerim skušajo zakamuflirat tista dva mini zreščiča, pa tudi ni vreden 4+ €.

edino kar je bilo vsaj približno užitno je bila sladica.

da o dolgi faci natakrice, temu da je kolegica 3 krat naročila pijačo in je na koncu sploh ni dobila, da smo na obrok čakale skoraj eno uro v pretežno prazni restavraciji, da je blo ženski težko pozdravit, da to ni bilo prvič! vsekakor pa zadnjič.

zadnjič smo šle z mamo in njenimi kolegicami tam jest, ker je nea vztrajala da bi šla tam jest. isti šmorn! napol užitno, in pregrešno drago. na glavo smo odštele več kot 20€ za to da smo šle ven napol lačne.

sploh pa, najbolj od vsega me moti odnos, ki ga imajo tam do ljudi. da si ena kvazifensijada od restavracije privošči tiste zamorjene face od natakarjev. ma nej grejo nekam. obstaja ogromno bolših restavracij. če vam j epomembno da pač dobiš juho, glavno jed in sladico in še solato! (kar je bolj ali manj standard, povsod) pa izvoli.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2446
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 27. Mar. 2012 18:23

Se strinjam. Jaz sem se prvič skoraj zjokala, ko sem cela sestradana zagledala tiste 4 male zvitke od pščeničnih tortilj na kili solate. Ampak res, tak za prst velike. Solate, ki ti jo v restavracijah namečejo na krožnik, da zgleda, da je več gor, ponavadi itak ne pojem, ker mi je brez okusa. Pa bon je med najdražjimi.
No, edino meni je tisto malo, kar dobiš, večinoma dobro. Je pa res, da me že nekaj časa ni bilo tja in da chilli con carne ne more, preprosto ne more biti boljši od mojega :D
Uporabniški avatar
pika.poka
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 16
Na forumu od: 27. 3. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a pika.poka » 30. Mar. 2012 16:58

*mala* napisal/-a:^^ Klik za študentsko ponudbo :wink:


pa zanimivo zgleda to...tako za na hitro, ko greš sproti na hitrco kej pojest. Enkrat bom šla probat :D
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2379
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 04. Apr. 2012 19:06

floribunda napisal/-a:Nikoli, ampak res nikoli pa ne grem več v Joe Penas, ker je porazno drag, zanič pa tako zelo, da je obrok bolj podoben mučenju kot čemu drugemu.


Meni je najboljša od mehiških v Lj, poleg tega je cenejši kot cantina npr. Pa res ne vem, kako vam je premalo?? Jaz ful pojem, pa sem na polno sita še po caesar's salad (ki je božanska!). Res ne vem, kako je komu lahko premalo gosta kremna juha, krožnik nacho chipsov, glavna jed (pri kateri je skoraj vedno zraven še riž in solata) in pa sladica, pa še ledeni čaj zastonj med 3. in 5. uro. :D Sladice imajo tudi božanske, če kdo dela tam in ve recepte za tiste squishy jabolčne in ananasove zadeve se priporočam :)

Mi je blo pa zanč skoraj da premalo v Meti in baziliki. :? Ne grem več tja.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2446
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 04. Apr. 2012 20:06

Ja, je en kup različnih stvari, ampak vsega je po malo. Ok, juhe je normalna količina (za čips ne vem, ker ko sem jaz še na bone jedla, ga nismo dobili; če se prav spomnim je bilo ali čips ali juha), ampak ostalega pa ne. Riža je za špukec. Kot rečeno, solate, s katero zafilajo krožnik pa ponavadi ne pojem in ostane res malo :D
Uporabniški avatar
DangerRoss
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 91
Na forumu od: 27. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a DangerRoss » 04. Apr. 2012 20:15

nazadnje, ko sem bla v joe penasu, sem najprej sto let čakala da naročim.. tisti sticky fingersi so čist drgačni k v cantini.. naročili smo še koktejle, moj je bil fuuul premočen in sem rekla, če mi lahko druzga nardijo, ker je tisti zanič in mi ga natakar najprej ni hotel zamenjat in je klicu šefa, ki mi ga je potem zamenju in se neki opravičeval.. in potem mi reče, da koktejle delajo v avtomatu and I was like :eek: niso me nikol več vidl :D
sarimari
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 172
Na forumu od: 8. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a sarimari » 04. Apr. 2012 20:50

Zanima me, kje v Brežicah oz. v okolici Čateških toplic so kake fajne restavracije na študentske bone.

Isto me pa zanima za Bohinj.

tnx
Uporabniški avatar
*pikapoka*
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 440
Na forumu od: 16. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *pikapoka* » 04. Apr. 2012 21:03

Ne vem, če še imajo na bone, letos poleti so še imeli- picerija Valentina v Dobovi, to je pribl. 5km stran od Čateških. Imajo pa ful dobre pice, tudi mehiško hrano. Bon je pa še manj kot 1,50€.
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1297
Na forumu od: 31. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Summer055 » 19. Apr. 2012 12:05

glažuta... mmm kako majo dobro :D
Pa zelo veliko izbiro solat, dobre torte, sadni bar...
Don't worry, be happy!!
Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 590
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 19. Apr. 2012 13:48

Zadnjič sm bla prvič v Dabudi (Lj) in mi je bla super. Veliko izbire, dobra hrana, fajn postrežba in vredu cena za to kar dobiš.

Drugače pa nikoli več oz. vsaj še nekaj časa ne bom šla v Cantino Mexicano (Wolfova, Lj). Leto nazaj sem šla parkrat, od zadnjega obiska pa je minilo že eno leto, ker se mi je zamerila hrana tam in še natakarji. Nazadnje sem naročila neko jed s piščancem (ne spomnim se več katero) in je bil piščanc noter napol zamrznjen. Ko sem kelnarju lepo povedala, da sem identično jed jedla 2 tedna nazaj pri njih in je blo vse ok, zdaj pa je napol zamrznjeno, se je samo izgovarjal, da to ni res, da je vse ravnokar spečeno in bla bla bla. Sem si mislila, vredu je, a me maš ti za norca al kao js ne vem kaj je zamrzjeno in kaj ne.
Uporabniški avatar
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 782
Na forumu od: 16. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LuvDancin » 19. Apr. 2012 15:48

^^ Men je pa Cantina super, hrana mi je top, pa tud kelnarji so mi bli zmeri do zdej kul (v Joe Penasu so mi pa recimo čist mem), tud zamenal so mi že brez komplikacij, tko da kr ne morem verjet, da ti niso zamenali napol pečenga piščanca.:eek: Edin gužva je pa zmeri, to mi je pa najhuj na mizo čakat čist lačna.

Vrni se na Kuhinja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov