Restavracije na študentske bone

Gurmanski užitki.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 14. Mar. 2010 15:18

..Evelyn.. napisal/-a:Če primerjam Pub legende, ki niso tok "cenjene", kot Mirje je Pub legende 10000x boljši! 1.) Dobiš solato 2.) Dobiš župo 3.) Dobiš kul whatever naročiš! + prilagajajo se(vsaj meni so se). Edini - je tista malce večja natakarica, k hodi okol, k da bi mela štiri kije v riti, ne enega.

Pub legende me odbijajo ravno zaradi tiste bajsaste natakarice, ker dobim občutek, da ji je prav odveč, da ti prinese tisti zrezek in krompir... :roll:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
*Lally*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 7. 2007
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lally* » 15. Mar. 2010 10:10

Kaj pa kakšna dobra restavracija na bone na Obali?
Oly
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Oly » 15. Mar. 2010 23:48

Nevem, če je že kdo omenil ampak Skriti kot je zakon...bolj prijaznih natakarjev še nisem doživela...pa to ne enkrat, vedno so prijazni, porcije velike, izbira solate kar obsežna ambient paza moje pojme raztura:)
Uporabniški avatar
KristinĆk
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 9. 2007
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a KristinĆk » 16. Mar. 2010 17:19

Skriti kot? prijazni naktarj? Daleč od tega.. Vsi nastrojeni, šibajo sem in tja, te nahitro zrihtajo, samo da imajo mir s tabo.. edin tak starejši natakar je prou fajn, prijazn, drugi pa sram naj jih bo.. tudi če je bon vreden le okoli 2€ je dolžan bit prijazen..
Uporabniški avatar
Lamia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 12. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Lamia » 16. Mar. 2010 17:58

No, js sm bla pa dons v Hombru. Razočaranje. Natakar raun tolk, da je pozdravu(čeprou me ne briga to kj preveč,sam da se fajn in dobro najem), kao na voljo različni sokovi iz avtomata--->noben ni delu, sam voda vsepovsod( ampak kul, pijem večinoma vodo, seprau to še preživim), pol pa hrana: Juha lih tok za 3 žlice, moja tortilija čist suha, mrzla in pusta, sladica pa puding. Za puding bi mogu pa kuhar al kdorkol je že naredu to dobit zvezdico, saj še nism jedla tok zanič pudinga v življenju. Neverjetno kako lahko preprosta navodila dajo tak zanč izdelek.

To je to, mogoče, da je komu tam ušeč, men je žal 3€ dat za tisto bedarijo.
And I'd give up forever to touch you.
Uporabniški avatar
beniaminnie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a beniaminnie » 16. Mar. 2010 20:07

Lamia napisal/-a:No, js sm bla pa dons v Hombru. Razočaranje. Natakar raun tolk, da je pozdravu(čeprou me ne briga to kj preveč,sam da se fajn in dobro najem), kao na voljo različni sokovi iz avtomata--->noben ni delu, sam voda vsepovsod( ampak kul, pijem večinoma vodo, seprau to še preživim), pol pa hrana: Juha lih tok za 3 žlice, moja tortilija čist suha, mrzla in pusta, sladica pa puding. Za puding bi mogu pa kuhar al kdorkol je že naredu to dobit zvezdico, saj še nism jedla tok zanič pudinga v življenju. Neverjetno kako lahko preprosta navodila dajo tak zanč izdelek.

To je to, mogoče, da je komu tam ušeč, men je žal 3€ dat za tisto bedarijo.

Ooo meni je blo pa fino v Hombretu :o za natakarje ne rečem, so res malce preveč arogantni, glede hrane mi je blo pa super! Jaz sem sicer jedla pico, ker vem da imajo dobre in VELIKE :D vse skupaj sem dobila toliko hrane, da nisem mogla vse pojest (pa sem dober jedec :D ), tisti sokovi so pa tudi delali takrat....se mi je zdelo super, ker v večini drugih restavracij brez doplačila dobiš le vodo iz pipe.
Uporabniški avatar
Lamia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 12. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Lamia » 17. Mar. 2010 8:55

Sj mogoče,da so pice res dobre,ker sm vidla ene par pic:D sam sm rekla,da če sm v mehiški probam tortilijo:)
And I'd give up forever to touch you.
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Gaja* » 25. Mar. 2010 12:38

Mene pa zanima katere restavracije na bone v Lj imajo tak sistem, da je samopostrežna in da si lahko neomejenokrat greš po hrano? :) Slišala sem za kitajsko v centru (Novi Šanghaj), še katera druga?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 25. Mar. 2010 12:49

Mongolska na Viču (Mongolia-Barbecue). Samo nisem prepričana, če ima na bon samopostrežno, ali le drugače.
Ter tajska (Bangkog Street) v City Parku. Drugih pa mislim da ni.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Mimi123
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 6. 2009
Kraj: *somewhere over the rainbow*

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi123 » 25. Mar. 2010 18:55

kdo ve če ma mongolska v pop tv stavbi tud na bone?
Ut ameris, ama...

“I will never be the woman with the perfect hair, who can wear white and not spill on it.”
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 26. Mar. 2010 19:58

Moje najljubše:

Da bu da - zelo všečno :biggthumpup: .

Kitajska Zhong Hua na Trubarjevi:

Al capone

Imperio Mexicano
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 28. Mar. 2010 20:30

Kaj vse vsebuje bon v restavraciji Fresco? Glede na to, da je cena dokaj visoka, verjetno poleg glavne jedi dobiš še juho, solato in sladico? A pijača je tudi vključena v ceno bona?
Princeska**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Princeska** » 28. Mar. 2010 20:38

*mala* napisal/-a:Mongolska na Viču (Mongolia-Barbecue). Samo nisem prepričana, če ima na bon samopostrežno, ali le drugače.
Ter tajska (Bangkog Street) v City Parku. Drugih pa mislim da ni.

Na bon ni samopostrežne.
Uporabniški avatar
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 9. 2004
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a gemini » 29. Mar. 2010 9:30

Tamala_mrha napisal/-a:Kaj vse vsebuje bon v restavraciji Fresco? Glede na to, da je cena dokaj visoka, verjetno poleg glavne jedi dobiš še juho, solato in sladico? A pijača je tudi vključena v ceno bona?

Dobiš vse našteto razen pijače.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 30. Mar. 2010 16:13

kake cene bonov te mate to v LJ??? v Maiboru tezko dobis kakega drazjega od 2,50 evra. Bon kjer jaz delam stane 1,90. Imamo pa tud v MB zastonj bon, pa bon za en cent :D
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson

Vrni se na Kuhinja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov