Restavracije na študentske bone

Gurmanski užitki.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 01. Dec. 2009 21:42

^^ Med najboljše restavracije? Resno? :lol: :lol:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
opla!
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a opla! » 01. Dec. 2009 21:50

Al pa vsaj pokritizirala, no.
Uporabniški avatar
janeva
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a janeva » 01. Dec. 2009 22:42

Mimi123 napisal/-a:
Naja* napisal/-a:Jaz pa bi rada ta teden šla v Intersparovo restavracijo v City Parku in ker ne vem, kaj vse dobim na študentski bon (tam sem jedla samo brez bona do zdaj), me zanima če kera ve. :) Sem gledala na student-info, kjer pišejo dnevni in tedenski meniji, ampak ne vem kje si tam vzamem na bon, da ne bom preplačala potem kosila. :? Solate so za nas tiste majhne, ki so že pripravljene in potem sam izbereš? Pa dajte povedat kaj točno vse vsebuje bon, ker je na strani malce nejasno napisano.

juha + mala solata, k je že narejena + glavna jed (kar si izberes, se mi zdi da je vse razn rib (se mi zdi)) + kozarec vode (navadna, z mehurčki ali pa z okusom manga). to dobis :)

V bistvu je: juha + 150g solate (maš narjeno al pa si jo sam nardiš) + glavna jed (izmed vseh! menijev) + voda z okusom manga

Pol maš tud meni, kjer si lahk vzameš sam solato (s tem da je vzameš seveda več) al pa sam sadje...men je tu ful dobr :wink:
Uporabniški avatar
Legally_blond
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Legally_blond » 09. Dec. 2009 20:09

Kaj pa v Asu imajo kosila na bone? Sem malo gledala na njihovi strani pa ni nič omenjeno... :( Imajo pa kar mamljivo ponudbo.
Uporabniški avatar
linkica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a linkica » 18. Dec. 2009 11:15

a bo kdo od vas se zadnji teden v ljubljani... to je od 28.-31.12. ali pa ce je ze kdaj bil. kam ste sli jesti na bone? 10ka bo zaprta sem zvedela...
Uporabniški avatar
Selinchy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 9. 2009
Kraj: Štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a Selinchy » 08. Jan. 2010 20:42

Šiška:

- Mercator center Šiška
- Boccaccio (nasproti Hoferja): najboljše pizze, hudi solatni krožniki, samopostrežna in fina solata, vedno okusno pripravljene jedi
ališa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a ališa » 09. Jan. 2010 19:56

Mimi123 napisal/-a:men je vsec bangkok street v cityparku, mam rada tako hrano. pa kitajska zmajev paviljon ful dobraaaaa kok sm zdej lacna!

je kdo ze jedu v mongolia barbecue? me mika :D .

bangkok street :) njamiiii :P res mi je všeč tam ...priporočam ...res da je bon malo dražji ...tam okoli 5 € ampak imaš all you can eat :)
ališa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a ališa » 09. Jan. 2010 20:01

inaa napisal/-a:definitivno al capone v btcju - dobis juho, glavno jed, sladico IN pijaco kar se mi zdi je dost redkost...men je zakon tam :wink:

moje mnenje glede al caponeja je pa slab ...oz. včasih so bili dobri zdaj je pa kvaliteta hrane precej padla! :roll: ...pa še natakarji so zelo neprijazni!! :twisted:
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 09. Jan. 2010 20:50

^^

Neprijazni so pa res. Zadnjič smo s sošolkami rezervirale mizo za 11 oseb in smo tja prišle in so bile to edine rezervirane mize in logično, da so bile naše. Potem pa pride natakar do nas in nas nadere če ne znamo brat in da je miza rezervirana. Ko smo mu pa povedale, da smo me rezervirale je bil pa ves slinast :roll: :evil: .

Drugače pa če natakarje odštejem, grem rada v Al capone. Testenine s špinačno omako so najboljše :) .
Uporabniški avatar
Mimi123
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 6. 2009
Kraj: *somewhere over the rainbow*

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi123 » 10. Jan. 2010 11:20

^^

enako! take slabe volje s strani natakarjev pa še nikjer nism doživela, prou zadirčni so do študentov. pa mam res rada italijansko hrano, sam zarad zaposlenih že doooolg nism šla tja jest.
Ut ameris, ama...

“I will never be the woman with the perfect hair, who can wear white and not spill on it.”
Uporabniški avatar
*Lally*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 7. 2007
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lally* » 10. Jan. 2010 11:43

^^
A restavracija AlCapone je še? Učir sm bla v City Parku in je blo vse neki prenovljeno, tm zgori, ko pa ponavadi na veliko piše ime restavracije, je blo pa prazno..
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 10. Jan. 2010 11:58

Seveda je še (ravno prejšnji teden tam jedla :D). Samo ti se ne znajdeš več v prenovljenem City Parku. Drugič se malce bolj razglej. Še vedno nasproti TW in zdraven Interspar samopostrežne :wink:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Gaja* » 10. Jan. 2010 12:56

A je že katera naročala hrano na dom iz Imperia Mexicano? Mam popust pa bi rada izkoristla. Kok časa približno traja da prpelejo? A se da normalno naročit tud solato pa v se zravn, ker si nekak ne predstavlam kako prnesejo tole (za pico ipd. ni problema :D sam kaj takega pa še nisem naročala). :)
Uporabniški avatar
*Lally*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 7. 2007
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lally* » 11. Jan. 2010 9:31

*mala* napisal/-a:Seveda je še (ravno prejšnji teden tam jedla :D). Samo ti se ne znajdeš več v prenovljenem City Parku. Drugič se malce bolj razglej. Še vedno nasproti TW in zdraven Interspar samopostrežne :wink:

Ah js se čist lepo znajdem v prenovljenem Cityju.. In vem kje je bil ponavad Al Capone.. sam čudn mi je blo, da je blo tm ko ponavadi piše ime restavracije, zdj prazno. :?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 11. Jan. 2010 17:54

Glede na to da sem pred enim tednom jedla tam, dvomim da so kar zaprli :wink: Bom pa preverila v četrtek :D

Vrni se na Kuhinja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov