Restavracija Al Capone, City Park, Ljubljana

Gurmanski užitki.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Eneya
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 63
Na forumu od: 11. 4. 2005
Kraj: rob Gorenjske

Neprebrana objavaNapisal/-a Eneya » 23. Mar. 2006 11:41

Zdravo!
Me zanima, ce je tukaj kaj studentov, ki hodijo jest v Al Caponeja na bone?
midva s fantom sva bila pomoje vcerej tazadnjikrat tam, ker to kar se pa tam dogaja je pa neverjetno! Tok sva bla jezna, da sva se pogovarjala, da bi jih dala na oddajo na Valu 202 na Kje pa vas čevelj žuli! višek nesramnosti... :evil:

1.restavracija je bla na pol prazna, pa sva vseen cakala 15 minut na natakarja, pa se to sele po posredovanju, ko je en slucajno primahal jo mimo, da sva ga pocukala za rokav... ob tem, da jih je delalo 5! to se kar delajo, da te ne vidijo in to ni bilo prvic! :!:

2. natakar in natakarica sta se prepirala vprico gostov in obkladala z zelo grdimi kletvicami... mislim, da to res ne paše v restavracijo-naj to spucajo med sabo, ne pred strankami no... :!:

3. fant je tja hodil kar pogostokrat in je velikokrat ze narocil pizzo calzone (to je tista ta prepognjena, navadna ampak s kislo smetano), ampak odprto in do sedaj ni bilo tezav. Vceraj pa je natakar narocilo prejel, cez minuto pa je do naju ze prisel drug in z glasom, ki so ga slisali pomoje vsi, ne samo midva rekel, da kaj se midva studenta greva, da on tocno pozna take kot sva midva, da sva prefrigana in da on ze ve kako to gre, in da ne more dobit odprte calzone. sva ga vprašala zakaj ne, da v cem je problem, ker je fant to ze narocil velikokrat pa ni bilo tezav in celo pokazal je pri katerem natakarju-ta se je drl cez celo picerijo da se kaj takega nic ne spomni- je pa rekel (spet na ves glas): taka je nasa politika ne mormo tega delat, ker to nobena picerija ne dela in zato ker na calzono da samo polovico sunke, ce bi bla pa odprta bi mogu dat pa na celo... ??!!! ok, pa saj se to da v miru in lepo povedat mar ne??? :!:

4. al capone daje studentom na kupone za vsak obrok stempl in mas pol ne vem kako ta 11. kosilo zastonj al kaj... no pri nama ima samo fant ta kupon, jaz pa ne, in kadar sva oba jedla tam, je natakarica vedno dala samo en stempelj, ker je imel kupon samo fant, jaz pa ne... vceraj pa je ta isti natakr prisel s stampiljko in dal dva stemplja. ok, dobro ampak jst nism mogla bit tih pa sem vprasal, da zakaj dobiva 2 stemplja. je rekel, ja a ni logicno, saj sta skupaj jedla, dobita dva ane. sem rekla, da do sedaj nama natakirca nikol ni hotla dat dveh stempljev in da kaksna je zdaj to njihova politika. in pol se spet zacel dret: a mi hoces kej dopovedat?? sva rekla, da naju samo zanima zakaj se ne drzijo svoje politike, ce jo ze pac imajo in da naj bojo enotni, ne vsakic drugace. in potem se je tip zadru: vesta, kaj, mi imamo politiko in to ravn zarad takih kakor sta vidva! :!:

ok, kaj naj se recem... a se vam zdi, da sva naredila kaj narobe, ali naj se ta picerija mal zamisli... ne vem no.. zelim vase komentarje, ce se je komu to zdelo vredno prebrati
:evil: :!: :?
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1435
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 23. Mar. 2006 12:00

Hmm ... jst do zdej še nikol nism tm jedla na bone, tko da ubistvu ne vem kakšna je politika oz. način njihovega delovanja z boni. :?

Sm pa že zlo velikrat jedla tko pač ... k sm bla lih v Cityju in če smo se že odločil za prehranjevanje tm sm šla ponavad v Al Caponeja ... ponavad s familijo, fantom, kkšno kolegico :) ... pa nikol nism mela še nobenih problemov. Vedno so bli ful prjazni in vedno smo dobil tist kar smo naročil in tko. :wink:

Tko, da pojma nimam kaj naj ti rečem na tvojo dogodivščino. Jst bi vrjetno če bi me kdo tm naderou pač jim povedala svoje nazaj ... sigurno ne bi pustila, da se kdo dere name, sej sm ja njihov gost. Ne vem res ... :? Pa tut vrjetno bi pol še razmisnla, če bi šla tja, glede na to da ne bi bla zadovoljna pač z njihovimi uslugami ...

Ampak zaenkrat nism mela še nobenih težav z njimi, tko da ... grem še z veseljem tja! :wink:
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 501
Na forumu od: 5. 12. 2004
Kraj: LjUbLjAnA

Neprebrana objavaNapisal/-a metron » 23. Mar. 2006 12:04

Pri meni so bli vedno prijazni, sam mi nekak okus njihovih pic ne paše - testo je za moj okus čist pretrt, naj bi fleksarco s sabo nosu, tok sm se prematru d sm zrezu. Mal predrag je bon za tako ne-dobro pico.
Uporabniški avatar
alina
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 350
Na forumu od: 28. 8. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a alina » 23. Mar. 2006 12:10

jst sm sicer samo parkrat tam jedla na bone, ampak so bli vsakič korektni in vse je štimalo...edino nazadnje ko sem bila tam, sicer je bilo dost polno, samo si res čakal na natakarja in se mi je zdelo, da so bili vsi prej postreženi kot jaz (predvsem taki, ki so prišli tja za mano), pa še vmes so se glih natakarji menjali in je tisti, ki je meni stregel glih končal z delom in pol ne vem a se niso mogl zment kdo bo zdej njegov del restavracije prevzel al kaj...v glavnem nikogar ni blo kar nekaj časa k mizi, da bi pač odnesel krožnike in da bi lahko plačala...
It looks like we could have made it baby...me and you!
Uporabniški avatar
cotkica
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 472
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a cotkica » 23. Mar. 2006 13:41

Jaz sem bila samo 1x tam in najbrž tudi zadnjič. Ni mi bila všeč pica (skoraj da ne srova) s tem da sem dobila že skoraj ohlajeno. Na račun pa sem čakala 15-20 minut. Obup. Tudi mojedva starša sta šla enkrat tja, pa sta rekla tudi da je bilo zadnjič.

Kar se pa tiče ostalih kelnarjev so pa postalo tako nevljudni, da ne moreš verjet. Tok me zjeza ko mi kelnar zavije z očmi, ko naročim nekaj. Ej sori sam če mu je odveč grem lohk tudi drugam. Kelnarji bi se moral nasmihat, pa usteržt vsaki muhi gosta, če želijo da jim restavracija funkcionira. Ne pa da se moramo mi potegovat za njegovo pozornost!
Uporabniški avatar
sweet_kitty
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 485
Na forumu od: 24. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sweet_kitty » 23. Mar. 2006 13:45

Tile kelnarji so povsod ful nesmarmni. Poznam eno iz našega kraja...- ko prideš v bar najprej čakaš cca.20min da te sploh opazi, postrežba vključuje zavijanje z očmi na vse strani, na račun pa itak čakaš še najmanj 15 min. Poleg tega pa še stalno bulji vate. Mislim, halo, sej če ji je odveč da hodmo gor lahko to tud diekt pove pa ji ne bomo delal gužžve. V tujini ta poklic opravljajo vsaj s srcem, vejo da so tam zato da te lepo in kvalitetno postrežejo, tu jim je pa to očitno največja muka. :roll:
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Uporabniški avatar
Yummylicious
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 59
Na forumu od: 26. 2. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Yummylicious » 23. Mar. 2006 13:56

no way in hell, da še kdaj tm jem!!!
sm bla 2x. Ta prvič sm jedla pizzo mi je bla čist zanič, tko sumlivga okusa sam sm rekla ok, mogoče slab dan al pa kj. No naslednič in zadnjič sva šle s kolegico na testenine in jz sm dubla mrzlo, čist brez okusa vse. Tud po raznih popravkih s soljo in poprom mi še vedno niso ble užitne. Kolegica isto nezadovoljna z okusom in povrh vsega je dobila notri še las, ki seveda ni bil njen *bruhhhh*. Poveva vse to natakarju in tud opraviču se ni, mogoče dal pijačo na račun hiše, ponudu da ji prinese nove testenine - NČ! Podn od podna!
jancy
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 354
Na forumu od: 17. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a jancy » 23. Mar. 2006 14:09

Al Capone v mb (v europarku) je meni tudi čist zanič. bla enkrat (jedala na bone) in so me čist razočarali. naročla sem si tunino pico in je bla komaj da užitna. cela neka pocasta, neko čudno paradižnikovo mezgo uporabljajo,... pa juha je bla tudi kar nekaj, glih tolko da lahko rečejo, da jo dobiš kao zraven. voda plus kuglce not, čist brez okusa. me ne vidijo več tam. :evil:
I don''t have to worry.
My mother does it for me.
Loesje
Uporabniški avatar
Eneya
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 63
Na forumu od: 11. 4. 2005
Kraj: rob Gorenjske

Neprebrana objavaNapisal/-a Eneya » 23. Mar. 2006 16:27

Yummylicious napisal/-a:no way in hell, da še kdaj tm jem!!!
sm bla 2x. Ta prvič sm jedla pizzo mi je bla čist zanič, tko sumlivga okusa sam sm rekla ok, mogoče slab dan al pa kj. No naslednič in zadnjič sva šle s kolegico na testenine in jz sm dubla mrzlo, čist brez okusa vse.


no, moje testenine so ble vceraj tud mrzle pa omaka je bla tud ze bl shlajena- sm jedla lososovo omako pa je bla cudn pocasta, sploh ne tko lepo tekoca ampak kr neki.. pa mi je res skoda no, d se je to nrdil, k prej mi je bla hrana za vcasih kar vsec, sploh k je velik sort testenin :? s tem vcer se mi je pa cist zamerl :?
Uporabniški avatar
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Prispevkov: 1697
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sunshine » 23. Mar. 2006 16:28

Kar nekajkrat mi je bilo tm čist ok, nazadnje sem pa čakala sigurno ene 10 min, da sem sploh naročila za pit (me je v bistvu ful zmotilo, da so se natakarji v šanku zajebavali in pozabili na goste).
¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 708
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MajC¤ » 23. Mar. 2006 17:09

hmz. pri nas v mariboru v ep-ju pa majo ful doro. ne vem, dost x gremo tja jest po šoli. prijazni natakarji. ze vsaj tri leta isti ce ne dalje. doro vzdusje. men je vsec :)
Uporabniški avatar
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1004
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a inchy84 » 23. Mar. 2006 17:31

Ja jst sm tut tm že eneparkret jedla. No sem jedla na bone in brez bonov in men se ni zdel, da so se kej drugač obnašal,če sem jedla na bone :?
Pa zmir je blo kr hit gotov pa prjazn so bli tut :D

Tko, da sta se glih na napačen dan spravla tja jest :wink:
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1112
Na forumu od: 30. 6. 2004
Kraj: Se selim...

Neprebrana objavaNapisal/-a Maychy » 23. Mar. 2006 20:24

Js sm tut že parkrat tam jedla na bone, pa ni bilo nič narobe. Bedno se mi zdi edino to da je prostor za nekadilce ločen zgolj s tem, da so mize pol metra stran od kadilskih. Sej se da tut to zdržat, ampak vseeno...

Drugač se mi pa zdi Al Capone čist soliden kar se tiče hrane & bonov, sem doživela že hujše stvari drugod.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 2634
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 24. Mar. 2006 9:43

Jes pa včasih grem na pico v Al Capone v Mbju (Europark). Do zdej ni blo še nič narobe.
Edino neka čudna kelnarca je zadnjič delala ki gleda direkt stran ko ji ti naročaš, poleg vsega pa še tak govori da je nihče ne čuje in razume :roll:
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
Eneya
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 63
Na forumu od: 11. 4. 2005
Kraj: rob Gorenjske

Neprebrana objavaNapisal/-a Eneya » 24. Mar. 2006 10:00

pa dobr, sej jst se stekam ce je nabito polno, pa d ne morjo takoj do tebe...
ampak kle je blo prov na pol prazn! sej pol sm prestela, oni majo 36 miz za 4 folka... to je 140 ljudi, ce je vse polno
ampak ponavad sedita samo 2 za mizo za 4, se prav ce je blo mogoce do 40 ljudi zdaj pa 5 kelnarjev...

pa dobr ok ok, ampak ce tok poudarja tisto njihovo kvazi politiko, nej se jo pol drzijo ne pa vsak drgac pol pa se ti rece: jst se sam politike drzim... :?

no sej sm vcer jih ze zatozila na sluzbi za studentske bone - tko da, hvala Angel girl!! :gut:

Vrni se na Kuhinja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov