Rešitev za hitro potešitev lakote
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
trepalnica - Debatorica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
hmmm... odvisno, koliko sem lacna... ponavadi najdem kaksno breskev ali pa si narezem lubenico ali melono... ce sem se manj lacna, spijem kozarec soka... ce sem pa zelo lacna, si pa nekaj skuham ali specem na hitro...
-
_TheCosmoGirl_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 10. 2006
Ponavad si tople sendvice nrdim
Ce pa nism uno ful lacna, ampk bi vseen mal pojedla pol pa jogurt.

Ce pa nism uno ful lacna, ampk bi vseen mal pojedla pol pa jogurt.
-
izzie - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2008
- Kraj: Prekmurje
Pojem tisto, kar se mi zalušta, če mamo doma.. Če ne, pa sem še naprej lačna, dokler se mi kaj drugega ne zalušta.. 

"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)
-
*Lilli* - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2008
Če sem lačna..normalno, da poiščem nekaj za pojest. Kaj..pa je odvisno koliko sem lačna...odvisno, nardim si kak sendvič, ali topli sendvič, ali pojem kak jugurt...če pa sem zelo lačna pol si pa naredim kak velik sendvič
..ah ne, če je lakota velika, pol si ponavadi pripravim kaj toplega...
Če pa sem na kakem mestu, kjer res ne morem takoj prit do hrane ali pa si takoj pripravit kaj na hitrco, da potešim lakoto...pol pa dam žvečilno v usta (pri meni učinkuje)..in sploh nisem več lačna vsaj začasno zaposlim možgane in želodec, da ne mislijo na hrano

Če pa sem na kakem mestu, kjer res ne morem takoj prit do hrane ali pa si takoj pripravit kaj na hitrco, da potešim lakoto...pol pa dam žvečilno v usta (pri meni učinkuje)..in sploh nisem več lačna vsaj začasno zaposlim možgane in želodec, da ne mislijo na hrano

-
Miss September - Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
Js pa najraj kaj sladkega takrat pojem 

Worship me or walk away.
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
no..jaz sem v tem trenutku ZELO lačna.. ampak vem, da s polnim želodcem nebom mogla zaspat, zato bom očitno tudi ostala lačna.. bi pa zdajle z veseljem pojedla konkreten kos pice ali pa palačinke ..mmm :fastfood: :cedimsline:
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
jaz tudi včasih pred spanjem. in včasih sem si šla potem celo pripravit kakšen prigrizek, pa še zaspala sem lahko. danes se držim načela, da ko telo počiva, ne potrebuje energije iz hrane. torej lahko počaka tudi do jutra.
v glavnem pa, kadar sem lačna, jem. (razen če je to nekje bogu za hrbtom, kjer še v bližini ni nobene trgovine, kaj šele restavracije). ponavadi jem tisto, kar mi zapaše v tistem trenutku. velikokrat si enostavno naročim pico (ta je dobrodošla celo zvečer) ali pa kake visokokalorične bombe pred televizorjem.
no saj pogosto si tudi kaj skuham.
v glavnem pa, kadar sem lačna, jem. (razen če je to nekje bogu za hrbtom, kjer še v bližini ni nobene trgovine, kaj šele restavracije). ponavadi jem tisto, kar mi zapaše v tistem trenutku. velikokrat si enostavno naročim pico (ta je dobrodošla celo zvečer) ali pa kake visokokalorične bombe pred televizorjem.

no saj pogosto si tudi kaj skuham.

-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Ponavadi spijem kozarec vode in nato napadem kakršnokoli sadje 

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov