Prehrana v službi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
jagoda-malina napisal/-a:Imamo organizirano toplo malico. Možnost izbire različnih menijev.
Mi tudi, dnevno 3 menije, poleg tega še dodatno vsak dan neka posebna ponudba in izbira med različnimi sendviči.
Si ne predstavljam več, da ne bi šla med službo na tole kosilo, mi je super, čeprav so kakšen teden meniji bolj tako, ampak takrat pa posežem po sendviču (tudo iz menze).
Sama si nikoli ne nosim ničesar, edino pijačo. Pri kosilu vzamem tudi sadje, ki ga pojem potem popoldne za malico
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Mi mamo menzo in vsak dan 2 različna menija na izbiro. Lahko si pa vzameš tud kšn sendvič, ribe, mesni narezek, krof, zavitek, sladkarije...Sam jst si skor vsak dan s sabo nesem, si nardim doma tak sendvič, k je men všeč, pa jogurt ponavad. Sm pa včasih že vsega naveličana, nimam več idej za sendviče
...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
- cvetkaaa
- Kofetarica
- Na forumu od: 15. 5. 2008
- Kraj: Postojna
Yazmeen napisal/-a:Mi mamo menzo in vsak dan 2 različna menija na izbiro. Lahko si pa vzameš tud kšn sendvič, ribe, mesni narezek, krof, zavitek, sladkarije...Sam jst si skor vsak dan s sabo nesem, si nardim doma tak sendvič, k je men všeč, pa jogurt ponavad. Sm pa včasih že vsega naveličana, nimam več idej za sendviče
Uh v tem primeru jaz ne bi nosila sendviča s seboj.
-
Yazmeen - Cosmofrik
Jst ne jem skor nobenga mesa (salam), tko da uni sendviči, ki jih majo oni, pr men odpadejo. Si rajš nardim sendvič po svojmu okusu. Al si pa nesem kšne tune z zelenjavo, francoski rogljiček, kšn zavitek...Ne vem, jst sm dost zbirčna, tko da si rajš sama delam malco. Včasih se pa nardi, da si grem tud v menzo kej iskat.
...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
-
Yazmeen - Cosmofrik
Jst zase vem, da nikol ne stradam Si vzamem sendvič in jogurt, al pa 2 rogljička in čokoladno mleko...pač tolk, da se najem. Mam pa sodelavko, kere je skoz več, na šihtu pa je za malco vsakič sam jabuk Moj delovnik pa traja 8 ur.
-
*skokica* - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2008
jullia_ napisal/-a:Jaz sicer še ne hodim v službo, bi se mi pa zdelo zanimivo, če bi ve še delovne čase pripisale zraven, ker mi nekako ni jasno, kako ene preživite ob jabolku ali francoskem rogljičku
Jaz si kaj manjšega vzamem takrat, ko vem, da bom po službi doma jedla (pravo) kosilo. Glede na to, da jem tudi zajtrk, se mi v bistvu zdi to čisto normalno (pa nisem suhica, ki pazi na vsak grižljaj ).
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Jaz delam 8 ur, od 8 do 16 in se mi zdi dosti bolje, da lahko jem kosilo ob 12. uri, kot pa da bi ob neki suhi hrani morala čakat do 17. ure, da bi šele jedla prvi topel obrok v dnevu
Definitivno je bolj zdravo imet večje obrok v prvi polovici dneva, kot pa že proti večeru
Definitivno je bolj zdravo imet večje obrok v prvi polovici dneva, kot pa že proti večeru
-
Yazmeen - Cosmofrik
Jah kakor komu paše. Jst jem tko, da men ustreza in kadar delam popoldne, dost dolg spim (tam do pol desetih, desetih), spijem belo kavo, ki me tok nasit, da ne morm pol nč jest in jem pol ob petih v službi, ponavad kšn sendvič, suh obrok u glavnem. Ko pa pridem dam zvečer, pa pojem kej toplega. Vem, da ni lih pametn in da bi blo bolš, da bi pojedla kej dopoldne, ampak se ne morm silt, če mi ne paše.
Ko delam zjutri in ponoč, mam pa topel obrok popoldne ane.
Ko delam zjutri in ponoč, mam pa topel obrok popoldne ane.
- cvetkaaa
- Kofetarica
- Na forumu od: 15. 5. 2008
- Kraj: Postojna
Yazmeen napisal/-a:Jst ne jem skor nobenga mesa (salam), tko da uni sendviči, ki jih majo oni, pr men odpadejo. Si rajš nardim sendvič po svojmu okusu. Al si pa nesem kšne tune z zelenjavo, francoski rogljiček, kšn zavitek...Ne vem, jst sm dost zbirčna, tko da si rajš sama delam malco. Včasih se pa nardi, da si grem tud v menzo kej iskat.
Nisem mislila sendvič, ampak kuhano hrano, ki je bolj zdrava in dobra.
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
Jaz tudi delam 8 ur (od 7-15). Zjutraj pojem nekaj malega. Potem imam ob 10 toplo malico, ob pol 17 pa doma kosilo. Zvečer pa ponavadi pojem nekaj malega (kakšno jajce, čokolešnik, sendvič, palačinke ali kaj podobnega).
-
svetlana5 - Debatorica
- Na forumu od: 23. 2. 2009
- Kraj: Ljubljana
Pri nas imamo avtomat s sendviči in sladkarijami tako, da največkrat prinesem malico od doma.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov