Posoda za kuhanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- ribica_1
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 9. 2009
kratkem nameravam nakupiti nekaj loncev za kuhanje.in me zanima, na katere znamke prisegate?
sem nekaj gledala ikeino liniji 365+, WMF. samo kaj, ko je razika v ceni občutna. doma sedaj sicer kuham na WMF in so res špica, vredna vsakega €. ker pa se selima in je stroškov toliko, da postanem depresivna še preden stopim v trgovino, bi rada neakj uporabnega, da bo lahko za čistit, da se ne bo prijemalo in definitivno pralno v pomivalnem stroju.
ikeina linija mi je zelo všeč, a kaj, ko navadno rek, malo €, malo muzike, drži.
imate še kakšne izušnje z drugimi znamkami?
sem nekaj gledala ikeino liniji 365+, WMF. samo kaj, ko je razika v ceni občutna. doma sedaj sicer kuham na WMF in so res špica, vredna vsakega €. ker pa se selima in je stroškov toliko, da postanem depresivna še preden stopim v trgovino, bi rada neakj uporabnega, da bo lahko za čistit, da se ne bo prijemalo in definitivno pralno v pomivalnem stroju.
ikeina linija mi je zelo všeč, a kaj, ko navadno rek, malo €, malo muzike, drži.

imate še kakšne izušnje z drugimi znamkami?
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Pomoje malce na napačnem forumu sprašuješ, ker tukaj punce večinoma še nimamo problemov glede tega.
Ko bom pa velika bom imela pa čimveč WMF stvari, ker mi vse super zgledajo in tisto kar imamo doma je tudi super.
Če ni denarja, na začetku pač kupiš poceni, nato pa čez leta delaš počasi zalogo kvalitetne posode (čeprav toliko spet ne rabiš in se hitro nabere dovolj).
Ko bom pa velika bom imela pa čimveč WMF stvari, ker mi vse super zgledajo in tisto kar imamo doma je tudi super.
Če ni denarja, na začetku pač kupiš poceni, nato pa čez leta delaš počasi zalogo kvalitetne posode (čeprav toliko spet ne rabiš in se hitro nabere dovolj).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- ribica_1
- Sramežljivka
hmmm
AMC stane več kot leseni deli kuhinje
sem malo razmišljala, pa boma verjetno vseeno za WMF skupaj nabrala, boma raje nekaj mesecev preživela s katodnim tv-jem. ker toliko loncev pa spet ne rabim za 2. samo je problem, ko kdo na obisk pride.....
hvala za nasvete
AMC stane več kot leseni deli kuhinje

sem malo razmišljala, pa boma verjetno vseeno za WMF skupaj nabrala, boma raje nekaj mesecev preživela s katodnim tv-jem. ker toliko loncev pa spet ne rabim za 2. samo je problem, ko kdo na obisk pride.....
hvala za nasvete
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
Po moje je zavijala z očmi zaradi visokih cen, ne zato ker si ji ti to predlagala.
Sicer pa imamo mi doma večinoma Tefalove in so kar ok.

Sicer pa imamo mi doma večinoma Tefalove in so kar ok.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Uf, jz sm kar rengle od doma pobrala, stare EMO lonce
Super so, kaj naj rečem, jugoslovanska kvaliteta
Ko pa kaj sproti ugotovima, da rabima, pa raje kupima kaj boljšega, npr. ponev sva kupla od Tefala neko super zadevo, odštela malo več denarja, pa se ne sekiram zaradi tistih evrov več, ampak jemljem kot kompenzacijo za to, da mi ni blo treba celega seta kupovat.
Je pa res, da nimama pomivalca, tk da se nisma niti ozirala na to.
Bedno je, ker mnoge firme zahtevajo, da od njih kupiš cel set posode (npr. Zepter), ne moreš kupovat po potrebi posameznih piskrov.

Ko pa kaj sproti ugotovima, da rabima, pa raje kupima kaj boljšega, npr. ponev sva kupla od Tefala neko super zadevo, odštela malo več denarja, pa se ne sekiram zaradi tistih evrov več, ampak jemljem kot kompenzacijo za to, da mi ni blo treba celega seta kupovat.
Je pa res, da nimama pomivalca, tk da se nisma niti ozirala na to.
Bedno je, ker mnoge firme zahtevajo, da od njih kupiš cel set posode (npr. Zepter), ne moreš kupovat po potrebi posameznih piskrov.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
amark31 - Debatorica
- Na forumu od: 28. 2. 2010
AMC... postelja, pa posoda sta veliko bolj pomembna kot avto ali cune...
Turbo je super za golažke in ostale stvari, k se drugač zlo dolg kuhajo, pa do taprve rdeče za kuhano zelenjavco... milina, samo mal putrčka gor... mmmm
Tud zrezki so super... segreješ, odstaviš, suh zrezek gor ... in se nič ne prime... pa liftime guarantee... al se splača, al se pa sam tolažm, ker sem tok dal.
...pa javi ti, kdaj je treba odstavt... jaz drugače znam kaj razkuhat, ker delam miljon stvari hkrati.
Turbo je super za golažke in ostale stvari, k se drugač zlo dolg kuhajo, pa do taprve rdeče za kuhano zelenjavco... milina, samo mal putrčka gor... mmmm
Tud zrezki so super... segreješ, odstaviš, suh zrezek gor ... in se nič ne prime... pa liftime guarantee... al se splača, al se pa sam tolažm, ker sem tok dal.
...pa javi ti, kdaj je treba odstavt... jaz drugače znam kaj razkuhat, ker delam miljon stvari hkrati.
- ribica_1
- Sramežljivka

samo je pač tak, da ko se seliš, pač gledaš, kje se da ceneje skozi priti. nimam nekaj ekstra namena varčevati pri posodi in opremi, ampak ker moja mati, ki je sicer kuhar, prisega na ta WMF, me je zanimalo vaše mnenje. ker da dam 50€ za ikeino posodo, pa jo čez 3 dni vržem v smeti, ker se na njej vse žge in smodi, mi je škoda.ker lahko teh 50€ drugače porabiš.
sem pa še danes v harvey normanu videla neko posodo elo. glede an to, da ne vema niti, ali boma imela plinski štedilnik( stanovanje je priklopljeno na mestni plin) ali indukcijo, je problem še toliko večji......

pa hvala vsem za pomoč. več glav več ve

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov