Pizza
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 445 prispevkov
• Stran 28 od 30
•
Prejšnja
1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30
Naslednja
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
^^zalenjavo lahko mešaš z vsem, un košček sira je pa mini pregreh, drgač pa je ta pizza na OH dan
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Vsako jutro za zajtrk je sadje, pol maš pa 4 dni: beljakovinski, škrobni (v bistvu je to OH s veliko vsebino škroba - riž, krompir), OH (testenine, kruh...), pa sadni. Zelenjavo lahko ješ z vsem.
Pa da ne bom OT, moja najljubša pizza je margarita
Pa da ne bom OT, moja najljubša pizza je margarita
Zadnjič spremenil Tammy_De, dne 30. Maj. 2010 10:58, skupaj popravljeno 1 krat.
"Replace the fear of unknown with curiosity"
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ločujejo se oh, beljakovine in škrob. Od beljakvin je dopusten sir in mlečni izdelki na oh dan(npr. sladoled, pice,..ker vseen beljakovine ne presežejo OH)., ubistvu je OH dan toleriran kot "fuš dan", ko se pač včasih tudi prekršiš in ješ tud salamo na pici. Beljakovinski je večinsko sestavljen iz beljakovin, Oh je samo kos kruha, ki ga lahko ješ zraven. Pri škrobu je enako, večino je škroba, oh je kos kruha..Pri sadnemu dnevu so pa dovoljeni oreščki. Ubistvu so vsi dnevi kombinirani. Zato sm jz tud vedno rekla, da ni catch v tem, da ločuješ temveč nizek, nižji, visok, srednji vnos kcal po dnevih..
It was forever..but it didnt last long..
- 1sneguljčica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2010
Jaz jo imam rada. Najrajši imam pa klasično s šunko in sirom.
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
mam novo najljubšo pico.. navadni riban sir, paradižnikova omaka, češnjev paradižnik, pesto genovese in parmezan. aaaah
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Prvi neprebran prispevek • 445 prispevkov
• Stran 28 od 30
•
Prejšnja
1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov