Pizza

Gurmanski užitki.
Odgovori

A radi jeste pizzo?

DA
411
95%
NE
22
5%

Skupaj glasov: 433

Peach.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Peach. »

Men majo pa vino pizzo v Mirjah (na Viču)..
Drugač mi je ful fina, če ma pršut, mozzarelo, svež paradižnik, gobe.. Včaish pa mi paše tud, če je kaka tržaška omaka gor al pa recimo kisla smetana.. Sej bi se še kej najdl..
Zdej sm ratala pa čist lačna.. :)
Uporabniški avatar
cebelica_Kaja*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a cebelica_Kaja* »

js osebno mam najrajš margerito s koruzo, al pa kašno hawai varianto ( z piščančjim mesom in ananasom :D )

ne maram pa tistih z suhimi salamami, čebulo, mletim mesom, tuno, kislo smetano, pršutom, in hrenovkami :roll:
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

ooo kaj bi sedla ena velka kraška pica! mmmm,prov lačna sm zdjle!
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a piškotek* »

jaz bi pico lahko jedla vsak dan
rada imam zreven tatarsko omako ali kislo smetano
v mamamiji je dobra jurček, nekja posebnega
v foculusu so vse dobre
(s)mej se
Uporabniški avatar
~Alexia~
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ~Alexia~ »

Ma meni se tudi zdi,da se pice nikoli nebi mogla prenasitit.
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a orhideja1 »

Rada imam klasično, kraško, kmečko. Ne maram pa morske. Ja tudi sama jo večkrat spečem :razz:
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

joj jz moram nehat to temo brat, ker ratam tako lačna :( ampak prov vedno ko sem lačna jo začnem brat (nvem zakaj) da ratam pol še ful bol lačna.. ah ja :(
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

~Alexia~ napisal/-a:Ma meni se tudi zdi,da se pice nikoli nebi mogla prenasitit.

A resno? Mi smo v prvem semestru hodili enkrat tedensko na pico, pa mi je na koncu že iz ušes ven gledala.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

bom ob tej priliki dodala eno svojo zgodbico...

zanč naročila prico prek dostave,morsko,po dolgm času..LOL no pač si bom zapomnla za use življenje ker kej tazga se še ni zgodil.zgledala je res ODLIČNO,tko po videzu in okusu ena izmed najbolših če ne clo najnajjjjbolših morskih kar sm jih jedla-res tko napihnena,ful sira,sadeži zgledal odlično pa tko res njam okus..
no in težava se pojavla k sm pršla do skor polovice pice(!!!!) k nakar tko hočm pojest neki in iz ust vn prvlečm pač tisto drobovino-k oklep od rakovice-pač eni deli...no in ok hhmm čudn..na eni nitki..jem naprej,nakar se mi je neki čudn zdel da so mele klapavice-une mini črne školjkice take res 1cm nitke vn pa tko ene pikce umes k recmo koščki zemlje pa korenince..čist tko je zgledal..nakar zagledam DA JE TO POUUUSOODDD TKO!!! hmm wtfff kva je to..fuj in fej???? tko uno hmm kva se jim je to zaredil??? in tko za foro pogledam pod eno školjko zravn in FUUUJJJ spodi je bil hrošč-ala smrdljivka po obliki??zgledla je k da je bil notr napol v školjki??????FUJFUJFUUUJ valda prec sam fuknla use stran pa letela na školko k u tistm trenutku se mi je kr zvrtel pred očmi
gnus!
pol sm šla raziskvat mau po pici (nism douh zdržala,sam čakala predn bo kej vn prlezl FUJ)in opazla tko fuuul čudne stvari,tko škampi so ponavad al tanki al tko srednje debeli..no te 'škampi' al kaj so bli pa tko k ene bube,pa ful bl zviti :/ pa mele so črne 'smrčke'...tko k gosence..sam bele..pač ličinke??? tko da FUUUJJJJJJJJJJ?? kaj so oni to men dal???
je možn da se to zaredi notr v steklenici kjer majo to nafilan???

potem pa še ene čudne mejhne stvarce po 1cm, k eni končki deževnika..sj lohka so to od hobotnce,sam to niso ble tko belo-vijolčne ampk RJAVE PA ČRNE????mau rdeče nekje?? dobr,res da bi lohka se zapekl,sam tko sred pice??pa tko čist mini po 1 cm še ne?

ugl. sprašujm vs, a so te laski res neki normalnga,jz tega na pici nism še NIKOL dobila, ker bi začutla in opazla..rekl so mi,da so bli zgleda neočiščeni(???) -taki so baje ko jih kupš???? tko da...WTF JE BLO TO USE SKP???

ugl. odločla se,da morske pice ne jem nikjer več po dostavi..da ne rečm,kake motnje sm mela k sm si naročila lignje...in se s pico spet uštela..use kar je sluzasto&morsko po dostavi nikol več!!!

najbl smešn pa je,ker lih ta dostava (da izpostavm:Halo Katra) ma na jedilniku napisan da oni oh in sploh pazjo in majo po standardih in majo stalni nadzor itd..hmmm se je za zamislt

se je komu že zgodil to??
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

okej ta zgornji post je tak ogabno napisan, da verjetno nekaj časa nebom jedla pice. hvala :D

drugač pa nevem..dvomim, da bi ti toliko svinjarije zmetali na eno pico no. pri teh morskih sadežih itak nikoli ne vem kaj bi lahko blo kr vse tako čudno zgleda :D sicer jaz iz ljubega strahu pri dostavah nikoli ne naročim drugega kot klasiko al pa kakšno margerito..
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

chiqqa si prepričana da nisi pred tem gledala kakih grozljivk pa tko? :D Jaz bi sigurn klicala dostavo da pride tisto pico iskat, in bi mogu direkt pred mano vse tiste žužke pojest... :tot:
(če bi bli res žužki :S)

Drugče pa jaz rada sama pečem pico- ful veliko testa, kečap, ogromno sira različnih vrst, potem pa povrhu sveži paradižniki, paprka, kumare, koruza, včasih tuna itd... :scherzkeks:
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

lol ne res nism..ampk zdej s elohka sam smejim, takrat mi ni blo ap res čist nč jasno.. ja biu je žužk, sm vidla njegove tipalke pa un oklep pa...ma fuj :D ne bom več o tem.. sm hotla klicat nazaj pa rpašat kaj so to dal,pa da bi usaj za naprej vedl da se školjke čisti pa drobovino stran da pa kva te žužki..sam nakonc se mi ni dal še s tme ubadat..
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

^^vidm tole temo pa si rečem joj kok bi zdele ene pico pojedla. Pol sem pa prebrala post od chiqqe me je pa use minil.
Mi drgač v službi res velikrat naročamo od Halo Katre različne stvari, pa še nikol nismo nč čudnga dobil.
Dobr da ne jem morske pice, ker bi se drgač vsakič ko bi jo jedla, spomnla na unle post zgori.

Joj ampak še vedno me mi mika da bi jedla zdele margarito s koruzo Slika .
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

hehe sej jz tut prek dostave edino klasiko, še raj pa brez šunke, ker velikrat lih šunka pokvari okus pice-nevem a to majos taro al kaj, nevem,men začne to ful smrdet in več kot 2 košča več nemorm..tko da lepo margerito pa je vse u najlepšm redu :D pa nekje majo tut tunine zlo dobre njamnjamm
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

^^Pa halo katra ma men zeelllo dobro pico z bučkami in slanino (je tko na tanko pa na mejhne koščke narezeno).
Odgovori