Pizza
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*pikapoka* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2009
Jst prvič poskusla nardit pico iz pirine moke in je suuuper njam njam. Obložila pa sem jo s svežim paradižnikom (mal manj slabe vesti kot pa če je na njej ketchup) pa s tuno in sirčkom.
A ktera ve, kje je v Ljubljani bi se dalo dobiti pico iz pirine al pa polnozrnate moke? al pa še mal OT: kakšne polnozrnate testenine, riž v restavracijah na bone npr.?
A ktera ve, kje je v Ljubljani bi se dalo dobiti pico iz pirine al pa polnozrnate moke? al pa še mal OT: kakšne polnozrnate testenine, riž v restavracijah na bone npr.?
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Jaz sem predkratkim provala pico s testom iz koruzne ne vem al je bila moka al pa polenta primešana navadni moki... zelo dobro, skoraj boljše kot navadno testo
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
*cukrr* napisal/-a: A mogoče katera ve s čim naj nadomestim sir, ker zdaj ne smem mlečnih izdelkov? xD
Hm, če mogoče ne smeš zaradi laktozne intolerance, lahko kupiš tisti sir brez laktoze oz. razne sojine nadomestke (samo ne vem, kako se to obnese na pizzi)... lahko pa tudi v pizzeriji naročiš pizzo brez sira, se spomnim, da ko je bila pred leti moderna ločevalna dieta, je dosti folka naročalo pizzo zgolj s paradižnikovo omako in oblogo (baje je okusno, jaz sicer nisem probala).
- MBrando
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 1. 2012
Dobra je iz PZ testa ja, pa tudi iz konopljinega. Oboje je zdravo. Pa tudi občasno jesti klasiko iz bele moke ne bo nikogar spravilo v prezgodnji grob. OBLJUBIM
Meni je super pizzerija: AFRIKA (Braslovče), Lovski dom (Sl. Bistrica), POMODORE (Maribor)
Katera, po vašem mnenju, je najboljša pizzerija v Mariboru in kateri okus vam najbolje odgovarja?
Katero vrste pizze najpogosteje naročite, kljub temu da imate ponudbo 50+ vrst pizz?
Meni je super pizzerija: AFRIKA (Braslovče), Lovski dom (Sl. Bistrica), POMODORE (Maribor)
Katera, po vašem mnenju, je najboljša pizzerija v Mariboru in kateri okus vam najbolje odgovarja?
Katero vrste pizze najpogosteje naročite, kljub temu da imate ponudbo 50+ vrst pizz?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov