Čokolino in ostale kašice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
Njami! Čokolino! Moj zajtrk! Če ga le imam (in če ne ustanem prepozno za zajtrk ). Naredim si ga pa tako, da me vsi gledajo kot največje tele. Moj čokolino je namreč tako gost, da žlica noter kar stoji in čez čas postane podoben betonu . Ampak je dober. Čokolino rulz!
-
KLEMY - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 12. 2005
- Kraj: ljubljana
MilkyWay napisal/-a:Njami! Čokolino! Moj zajtrk! Če ga le imam (in če ne ustanem prepozno za zajtrk ). Naredim si ga pa tako, da me vsi gledajo kot največje tele. Moj čokolino je namreč tako gost, da žlica noter kar stoji in čez čas postane podoben betonu . Ampak je dober. Čokolino rulz!
jst tuuud tko jem čokolino. in je zakon.
Don 't hurry. Don't worry. You're only here for a short visit. So don't forget to stop and smell the roses. Walter Hagen
- Luss
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 3. 2009
KLEMY napisal/-a:MilkyWay napisal/-a:Njami! Čokolino! Moj zajtrk! Če ga le imam (in če ne ustanem prepozno za zajtrk ). Naredim si ga pa tako, da me vsi gledajo kot največje tele. Moj čokolino je namreč tako gost, da žlica noter kar stoji in čez čas postane podoben betonu . Ampak je dober. Čokolino rulz!
jst tuuud tko jem čokolino. in je zakon.
Jz tut..pa vsi se zgražajo.. če pa šele pol pravi okus!
Z nasmehom si lepša.
- christianna cruz
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
ko sm bla mala nisem marala ničesar od tega , pol je blo neko obdobje na koncu OŠ ko je biu čokolino med vikendi obveeezno za zajtrk ,
zdaj je pa situacija taka, da bo moje sodelavce pomoje kap zadela, ko gremo delat u grčijo in ker ne bo časa za pametno/zdravo prehrano , si jz nesem 5 paketov čokolina dol to bojo kr smehi pomoje
jem ga pa tko da dam čist mal čokolina in velik mleka, ubistvi v kozarec alpa šalčko če je topu mlek tk da zdej bo vrjetn kr pakirano u pollitrski plastenki, pa da spijem svoj zajtrk zjutri na busu
zdaj je pa situacija taka, da bo moje sodelavce pomoje kap zadela, ko gremo delat u grčijo in ker ne bo časa za pametno/zdravo prehrano , si jz nesem 5 paketov čokolina dol to bojo kr smehi pomoje
jem ga pa tko da dam čist mal čokolina in velik mleka, ubistvi v kozarec alpa šalčko če je topu mlek tk da zdej bo vrjetn kr pakirano u pollitrski plastenki, pa da spijem svoj zajtrk zjutri na busu
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
prvič sem čokolešnik jedla pred par mesci in bla čist navdušena pol sem bla kakšen mesec odvisna od tega, zdaj pa sem se normalizirala in ga jem 1x na mesec.. še skoraj boljši pa mi je keksolino ostalih zadev pa nisem probala.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
*LooBika* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 5. 2008
Sprva čokolino, sedaj čokolešnik Jem ga ze vec kot 20 let pa se še ga nisem naveličala...skratka obožujem ga Jem ga pa redno vsaki dan, najpogosteje za zajtrk. Kar se tiče gostote, mora bit dost gost, in potem je tudi okus tapravi... (mmm si ga grem kr naredit...)
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
Jz jem čokolino, čokolino plus, čokolešnik. Odvisno kaj je doma. Vendar vsake toliko časa, razn ko mam kake napade pa ga jem večkrat na teden. Sem pa pol spet hitro lačna po njem. Ga pa jem za zajtrk, k zvečer mleka ne prenašam dobr.
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
MilkyWay napisal/-a:Njami! Čokolino! Moj zajtrk! Če ga le imam (in če ne ustanem prepozno za zajtrk ). Naredim si ga pa tako, da me vsi gledajo kot največje tele. Moj čokolino je namreč tako gost, da žlica noter kar stoji in čez čas postane podoben betonu . Ampak je dober. Čokolino rulz!
itak, če žlica ne stoji pokonci, ni vredu!
jez zraven mešam še svega i svašta, obvezen dodatek je žlica medu, ostalo pa kot je na zalogi:
mandlji (potolčeni z možnarjem), laneno, sezamovo in sončnično seme.
notri gre še sadje ki je tisti čas pri roki, od borovnic, malin in robid do jesenskih hrušk, jagod in na začudenje vseh ki uspejo videt moj zajtrk: kakiji! njam
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
Goth.princess - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 8. 2009
čokolino imam najraje... vedno sem ga imela.
Selvedin&Mihaela
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov