Čokolino in ostale kašice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- petrca8
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 7. 2009
- Kraj: kranj
Cokolino, cokolino-lesnik, keksolino, rizolino, medolino... Oziroma Coko in Cokolesnik.
Jeste te kasice ali jih ne marate (vec)? Katera je vasa najljubsa, kako pogosto se znajde na vasem jedilniku?
sama mam najraje cokolino-lesnik, obcasno kupim cokolino. coko in cokolesnik mi pa ne potegneta prevec... Ne jem prevec pogosto, mogoce 1-2x na teden za zajtrk ali vecerjo.
Jeste te kasice ali jih ne marate (vec)? Katera je vasa najljubsa, kako pogosto se znajde na vasem jedilniku?
sama mam najraje cokolino-lesnik, obcasno kupim cokolino. coko in cokolesnik mi pa ne potegneta prevec... Ne jem prevec pogosto, mogoce 1-2x na teden za zajtrk ali vecerjo.
- Luss
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 3. 2009
Najraj mam čokolino pa čokolino-lešnik..unih čoko varjant ne kupujem Jedla lih dans za zajtrk čokolino..pasal.. drgač pa jem te stvari tko 3x na mesec..včasih več, včasih manj.. ponavad tej, k mi cukr pade pa doma ni kake čokoladice..
Z nasmehom si lepša.
-
bLack&white - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 7. 2008
- Kraj: Koper***
ma js jem vse vrste ker mi je vse dobro. najrajši pa imam ta navadni čokolino
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
U mlajših letih sm ga jedla za zajtrk, ampak mi nikol ni biu dobr, kr je biu vedno preredek (delala mi ga je mami). Ko sm bla starejša, sm mela en obdobje, ko sm se z njim nažirala usak večer (takrat po mojem "receptu"), žmoht, u kermu je žlica pokonc stala. Dons ni varjante, da se ga lotm, na seznamu prepovedanga.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
mmmm: čokolino, čokolino z müsliji pa frutolino - moji najljubši...vsekakor nekj od Linota
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Jz sm jedla Čokolešnik usako jutro za zajtrk, ko sm hodila v OŠ. In tko kt Aloha sm si tud jz naridla kr gmoto čokolešnika in prežvekovala. Danes pa ga skor nikol ne jem, ker: 1. mi okus s kupljenim mlekom nit slučajno ni ušeč (doma sm ga vedno jedla z našim domačim mlekom) in 2. ker me boli želodec po njem (pa res ne vem zakaj ).
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
o jej...kako mamo razlicne okuse
sama obozujem cokolino - ampak na bruhanje mi gre tisti gost cokolino (ki ga ene opisujete) in cokolino z vrocim mlekom...fuj
jem redkega, tekocega (tok da se lahko skor pije), marsikdaj si dam pa notri se mislije (cokoladne) ali corn flakes. ubistu ga mam najrajs s cornflakesom - ne prevec
sama obozujem cokolino - ampak na bruhanje mi gre tisti gost cokolino (ki ga ene opisujete) in cokolino z vrocim mlekom...fuj
jem redkega, tekocega (tok da se lahko skor pije), marsikdaj si dam pa notri se mislije (cokoladne) ali corn flakes. ubistu ga mam najrajs s cornflakesom - ne prevec
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov