Čokolada
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
Jaz pojem skor več čokolade ko kruha...
In to vse kar najdem; od tistih najbolj ogabnih (npr tuševih) čokolad ki jih je sam cuker, pa do 80% temne čokolade!
Ker to počnem že od nekdaj je moje telo najbrž že navajeno, tako da ni kakih težkih občutij po tem
Na težo mi upam da ne vpliva prveč; če opažam da se redim, preventivno zmanjšam količine...
In to vse kar najdem; od tistih najbolj ogabnih (npr tuševih) čokolad ki jih je sam cuker, pa do 80% temne čokolade!
Ker to počnem že od nekdaj je moje telo najbrž že navajeno, tako da ni kakih težkih občutij po tem
Na težo mi upam da ne vpliva prveč; če opažam da se redim, preventivno zmanjšam količine...
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
Meni se tudi čokolada ne pozna, upam da bo vedno tako, drugače bom pač debela. Sem pa OBSEDENA z najrazličnejšimi bombončki, ki se jih kupi v Cukerčku. Njami, za to čokolado bi pa še samo sebe prodala.
Všeč mi je tudi Rafaelo, pa Ferrero (pojma nimam ,če sem pravilno napisala), pa navadna milka s "ta velikimi" lešniki. Imam pa bolj otroški okus za čokolade, saj temnih čokolad ne maram preveč, tiste z več mleka so mi boljše.
Všeč mi je tudi Rafaelo, pa Ferrero (pojma nimam ,če sem pravilno napisala), pa navadna milka s "ta velikimi" lešniki. Imam pa bolj otroški okus za čokolade, saj temnih čokolad ne maram preveč, tiste z več mleka so mi boljše.
-
dajcy - Debatorica
- Na forumu od: 28. 12. 2004
- Kraj: wonderland:)
Mmmm, obožujem čokolado
Najrajš mam milko, ne maram pa temnih čokolad, razen tiste z marcipanom. Pa včasih sem oboževala to čokolado, zdaj pa je nikjer več ne najdem
Najrajš mam milko, ne maram pa temnih čokolad, razen tiste z marcipanom. Pa včasih sem oboževala to čokolado, zdaj pa je nikjer več ne najdem
9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
dajcy, na podlagi linka...
http://www.krascommerce.si/izdelki_ponu ... olada.html
...je še vedno v proizvodnji. priporočam ti, da pokličeš uvoznika ter jih vprašaš, v katere veletrgovine distribuirajo to čokolado!
http://www.krascommerce.si/izdelki_ponu ... olada.html
...je še vedno v proizvodnji. priporočam ti, da pokličeš uvoznika ter jih vprašaš, v katere veletrgovine distribuirajo to čokolado!
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Lepo pozdravljene/i člani/ce cosmo foruma. Vem da sem na tem forumu že precej časa in da je brezsmiselno odpirat take teme, ko že temo o čokoladi imamo ampaak... i simply must.
Torej! Recimo pred pol leta sva bila jaz in fant v trgovini, kupila sva dve čokoladi(100g) ena njegova najljubša in moja najljubša jagodna. No, on čokolado je tako : poje eno do dve tablici na dan in jo pusti za jutri in tako naprej..recimo da eno čokolado poje v štirih dnevih. No in tako sva vsak svojo čokolado začela jest in on je odnehal po dveh tablicah jaz pa sem pojedla vso. No in to je bil za mojega fanta ogromen šok! Kako lahko nekdo poje eno čokolado v enem dnevu!?!? To ni normalno, on še nikoli ni videl punce, ki bi pojedla eno čokolado v enem dnevu! Absurd No kaj pa ve pravite? Pojeste lahko v enem dnevu eno čokolado? ali je to tako grozno in to samo jaz včasih počnem?! Btw, moj fant sedi poleg mene in sva se odločila, da bova odprla temo, ker je on še vedno tako šokiran, da se da eno 100gramsko milko pojesti v enem dnevu! Hvala za odgovore
Aja dodajam, negre se za vprašanje ali je to zdravo! Ker jaz vem, da ni in ne trdim, da je dobro, če pojem eno čokolado v enem dnevu torej vprašanje je samo, če VE lahko pojeste eno čokolado v enem dnevu in ali je to normalno?
Torej! Recimo pred pol leta sva bila jaz in fant v trgovini, kupila sva dve čokoladi(100g) ena njegova najljubša in moja najljubša jagodna. No, on čokolado je tako : poje eno do dve tablici na dan in jo pusti za jutri in tako naprej..recimo da eno čokolado poje v štirih dnevih. No in tako sva vsak svojo čokolado začela jest in on je odnehal po dveh tablicah jaz pa sem pojedla vso. No in to je bil za mojega fanta ogromen šok! Kako lahko nekdo poje eno čokolado v enem dnevu!?!? To ni normalno, on še nikoli ni videl punce, ki bi pojedla eno čokolado v enem dnevu! Absurd No kaj pa ve pravite? Pojeste lahko v enem dnevu eno čokolado? ali je to tako grozno in to samo jaz včasih počnem?! Btw, moj fant sedi poleg mene in sva se odločila, da bova odprla temo, ker je on še vedno tako šokiran, da se da eno 100gramsko milko pojesti v enem dnevu! Hvala za odgovore
Aja dodajam, negre se za vprašanje ali je to zdravo! Ker jaz vem, da ni in ne trdim, da je dobro, če pojem eno čokolado v enem dnevu torej vprašanje je samo, če VE lahko pojeste eno čokolado v enem dnevu in ali je to normalno?
It was forever..but it didnt last long..
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 23:47, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Premal punc pozna tvoj fant ; pri men tud čokolada ne zdrži dolgo, kaj šele 4 dni .
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Pojem lahko če je nujno, ampak nisem taka oboževalka da bi jo Se mi zdi pa čist normalno.
Sicer pa od fanta oče poje vsak dan vsaj 100 g čokolade je tud že skor 1 kg čokolade pojedel na dan Pa imam kolegico, ki skoraj samo čokolado je Nisi tako hud primer, verjemi mi.
Če se pa tebi zdi, da je to preveč, pa zamenjaj mlečno čokolado za temno (jo je težje pojest celo).
Sicer pa od fanta oče poje vsak dan vsaj 100 g čokolade je tud že skor 1 kg čokolade pojedel na dan Pa imam kolegico, ki skoraj samo čokolado je Nisi tako hud primer, verjemi mi.
Če se pa tebi zdi, da je to preveč, pa zamenjaj mlečno čokolado za temno (jo je težje pojest celo).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
100-gramska lahko zgine v hipu. S tavelko se pa malce dlje matram. Ampak tud gre.
-
*kayka* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
- Kraj: Kranj
Js sm pa bl taka k tvoj fnt, js NUJNO po kosilu rabm nekej sladkega in odprem celo čokolado, vzamem 2 koščka in pustim tko da bi lah mela eno tavelko čokolado za ceu mesc... Drgač pa moja sestrca k je stara 7 let ze par let lah sama poje celo čokolado
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
men se zdi res full cudno da nekdo ne more pojesti 100g naenkrat
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov