Čokolada
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
Lej@ napisal/-a:anjica napisal/-a:nekaj let nazaj sem jedla belo milko s kokosom. njami......
zdj je pa ne najdem več, če kdo ve kje bi jo imeli!?
ej anjica Lint ma ful podobno čoklet oz ista fora bela čokolada pa kokos sam je una bl tanka fora k exelence oz karkol je že....dobiš jo pa mislm da v večjih štacnah...velik užitkov
Ja, res je ... Lindt v rumeni škatlici..
Drugače je pa izredno okusna tudi 200-gramska bela čokolada iz Hoferja - imajo tudi tako s kokosom in krispiji ..
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
sončk napisal/-a:Vau tle v Franciji majo ogroooomno izbiro Cote d'Or (pri nas so sam tiste fensi temne verzije), pa v živlenju nism jedla bolše mlečne čokolade... mljask
Men te čokolade skoz nos stric iz Bruslja, pa mi sploh niso dobre Men še zmer zmagajo Milke (skor vse), ampak ne preveč, na vsake tolk časa kšn košček al pa dva.
-
cukr8 - Kofetarica
sončk napisal/-a:Vau tle v Franciji majo ogroooomno izbiro Cote d'Or (pri nas so sam tiste fensi temne verzije), pa v živlenju nism jedla bolše mlečne čokolade... mljask
Ne, saj jih imajo tudi pri nas.. Ravno danes sem v Müllerju kupila mlečno s koščki karameliziranih mandljev ..
-
cukr8 - Kofetarica
Sem šla pogledat na račun - 0, 99 eur..
Zanimivo, ponavadi so dražje.. Ampak je 100g, tista tanjša:
http://www.cotedor.de/cotedor/page?site ... gecRef=811
Zanimivo, ponavadi so dražje.. Ampak je 100g, tista tanjša:
http://www.cotedor.de/cotedor/page?site ... gecRef=811
-
cukr8 - Kofetarica
Ja, saj ponudba se razlikuje tudi v različnih Müllerjih.. Tole sem npr. kupila v tistem na Rudniku, mogoče imajo pa v ostalih kakšne drugačne ..
Glede Lindta sem npr. opazila, da imajo v vsaki poslovalnici drugačno ponudbo (na Rudniku je še najmanjša)..
Glede Lindta sem npr. opazila, da imajo v vsaki poslovalnici drugačno ponudbo (na Rudniku je še najmanjša)..
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
A misleš water melon? Kao lubenica? No to je pa edina Milka, ki men ni kej preveč dobra. Pa še une pokalce ma notr, da ti tist poka not po ustih ceu cajt. Mojmu mačku ni blo nč jasn, kva mi je zdej, kaj kr spuščam ene čudne, še nikol slišane zvoke, jst sm umrla od smeha
-
cukr8 - Kofetarica
Yazmeen napisal/-a:A misleš water melon? Kao lubenica? No to je pa edina Milka, ki men ni kej preveč dobra.
Jaz si je sploh ne upam probat ...
Pa res se imenuje Water, ja.. Ker imajo poleg nje še Earth (lešnikova krema s karameliziranimi lešniki) in Fire (čili) ..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov