Čokolada
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
swinga napisal/-a: se mi pa zdi da se je milka ful spremenila. kr drug okus je dobila, nevem ne zdi se mi več tista prava...
Ja, to zato, ker verjetno kupiš tisto iz Mercatorja ipd., ki večinoma k nam prihaja s Poljske ...
pa odkrila sem da ma hofer ful dobre čokolade pa to, pa skos sm misla da so kr en chip šečerni fake. weiiird
Ja, jaz tudi drugače ne maram takih diskontov... Ampak Hofer ima pa presenetljivo kvalitetne stvari... Avstrijci kr znajo
-
matty13 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2007
- Kraj: Gorenjska
Bi lahko rekla, da sem obsedena s čokolado in s čokoladnimi bomboni ala m&ms. Vsak dan. Mam skorej en svoj ritual kdaj si vzamem čas zase in čokolado, pa možgani na off in uživancija hehe.
Zakon mi je pa tud na šihtu, da mam eno sabo, k sicer ne pojem cele, ampak vseen.
Včasih so prijatli govoril, da mene lah kupš s čokolado hehe, saj sem jo bla zmožna jest tud med spanjem, da sploh nisem vedla
Mami je skoz sam norela hihi
Zakon mi je pa tud na šihtu, da mam eno sabo, k sicer ne pojem cele, ampak vseen.
Včasih so prijatli govoril, da mene lah kupš s čokolado hehe, saj sem jo bla zmožna jest tud med spanjem, da sploh nisem vedla
Mami je skoz sam norela hihi
Ljubiti samega sebe je začetek dosmrtne romance
-
_ninchyka_ - Debatorica
- Na forumu od: 8. 7. 2008
- Kraj: *paradiž*
Hmm jaz tudi zadnja leta opažam, da sem zasvojena s čokolado... Če je nimam mi tako manjka, da je groza... da se kr začnem slabo počutiti in kr neki... v glavnem, kaka dva dni še zdržim brez, več pa ziher ne Upam, da jutr moj prnese eno vlko čokolado, da se boma skp sladkala, ker trenutno nimam nič
Drugač pa itak Milka zmaga
Drugač pa itak Milka zmaga
Kdor išče nebesa na zemlji je med zemljepisom spal
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Milka- s celimi lešniki ali s piškotom.
Drugače pa mi je ušeč neka poljska čokolada, ki jo je sodelavka prnesla prou iz Poljske sam ne vem imena.
Pa še neka čokolada, ki tud ne vem imena. Vem samo to, da je draga ( okol 1.30 € ) in da je pakirana manjša od Milke.
Drugače pa mi je ušeč neka poljska čokolada, ki jo je sodelavka prnesla prou iz Poljske sam ne vem imena.
Pa še neka čokolada, ki tud ne vem imena. Vem samo to, da je draga ( okol 1.30 € ) in da je pakirana manjša od Milke.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
tudi jaz milka s celimi lešniki (gorenjka mi ni tok dobra ), od malih čokoladic pa twix.
mi pa ni čokolada neka velika razvada, ampak na čase se mi jo pa močno zalušta.
mi pa ni čokolada neka velika razvada, ampak na čase se mi jo pa močno zalušta.
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
^^ To so čokoladni tartufi ..
V temi Sladkarije sem pred nekaj dnevi že veliko napisala o njih, heh (kje jih lahko kupiš itd.) ... No, v resnici to ni ravno čokolada, bolj nekakšna sladica, zmes smetane, kakava itd.
EDIT: našla še recept za vse navdušence :
http://www.mercator.si/mesec/kulinarika ... pt?rid=443
Joj, meni je pa zadnje čase všeč Milka s karamelno kremo in zdrobljenimi karameliziranimi lešniki
V temi Sladkarije sem pred nekaj dnevi že veliko napisala o njih, heh (kje jih lahko kupiš itd.) ... No, v resnici to ni ravno čokolada, bolj nekakšna sladica, zmes smetane, kakava itd.
EDIT: našla še recept za vse navdušence :
http://www.mercator.si/mesec/kulinarika ... pt?rid=443
Joj, meni je pa zadnje čase všeč Milka s karamelno kremo in zdrobljenimi karameliziranimi lešniki
-
liliya - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 8. 2007
ooo js obožujem čokoladoo. njaamiii rada mam use od unih tamalih čokoladic, kt so twix, mars, bounty, snickers, pa do tavelikh uah ferm. gorenke mam še kr rada, ampak najrajš mam pa seveda milkee pa obožujem u bistvu čis use okuse. pa rada mam tut razne slaščice pa bonbone čokoladne čist use uglavnm...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov