Čokolada
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_*Jagoda*_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 4. 2007
- Kraj: Slovenija :D
Rada imam čokolade ampak lahko veliko časa zdržim brez nje
-
*ange|* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2005
- Kraj: Tam nekje =)
Obsedena s čokolado. Pojedla bi karkoli čokoladnega...še sploh sedaj, ko sem na dieti in že več kot 1 teden nisem pojedla nič sladkega ...mislim, da te teme več nebom odpirala...prelepe slikce so not
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
- sanjavi hudiček
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 1. 2007
js sm bla včasih prava obsedenka z čokolado...ni blo dneva da je ne bi pojedla vsaj vrstico, ni pa bil problem zmazati tudi cele milke. še dobr da se mi ni nikjer poznal tolk čoko zdj pa jo že ene 2-3 mesece jem ful mal pa sploh nevm zakaj kr ni namerno da je ne bi jedla ampk nimam želje. mogoče sm se je prenajedla zdj mi ni problem zdržati tud 14dni in več brez koščka čokolade.
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
Pr men se to, da nisem jedla čokolade en mesec, ni dobr obnesl. S trenerjem sva šla stavit, da ne morm zdržat en mesec brez. Sicer sm zdržala, ampak so vsi rekl, da sm bla tist mesec najbl tečna. Tko da se zdej (zarad usmiljenja do drugih ) ne odrekam več čokoladi.
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
Zadnje čase se navdušujem nad Milko Wafelini , dober mi je tudi Tender z okusom tiramisuja .
(o kalorijah sem pa lahko samo tiho )
(o kalorijah sem pa lahko samo tiho )
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
najbolša je milka...in po možnosti še jagodna...njami njami...nakaj najbolžgaaaaaaa
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
obsedena sem s čokolada, najboljša mi je Milka, ali tista s keksom al pa Luflee aja pa ful je dobra ena, ki mislim, da je nova - tofee od Milke isto ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov