Čokolada
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
MIGRENA napisal/-a:Drgač pa a ste slišal, da se bo baje čokolada podražila za 5% zaradi razmer kakava in sladkorja na trgu?! Oh ja...
Jst nism nč slišala o tem Sliši se pa bedno!
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
bimba napisal/-a:kinder ja zame najboljša na svetu
jooooj zakaj morem to brat v službi ???
ja, kinder čokolade so res dobre. pa navadna milka. pa da ne pozabim, idealna mi je čokoladica životinsko carstvo. idealne debeline in super okusa.
niti približno pa mi niso dobre sladkorne tablice ali pa čokolade "znamke" gorenjka.
-
rebel* - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: :)
*ange|* napisal/-a:A ve katera, če se da še sploh še kje da nabavit čokolada Figaro? Prej so jo mel povsod v trgovinah, zdele jo pa že ful doug časa nikjer nisem videla
če se ne motim jo Mercator še ma... u eni ta mali M trgovini sm jo vidla 100%
...ljubiti...
......biti....
........iti...
.........ti...
......biti....
........iti...
.........ti...
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
čmokica napisal/-a:najbolša je lindt čokolada...
To die for!
-
majchy84 - Debatorica
- Na forumu od: 22. 3. 2006
Najbolše so mi Lindt čokolade, milka navadna, kinder bueno, kinder maxi king, pa še kakšna bi se našla. Drugač pa še rajš jem čokoladne piškote - domačica rulz
Ampak pojem pa tko eno čokolado na mesec alpa še to ne. Ene 3 leta nazaj sem se odločila, da neham jest čokolado, ker sem tolk keša zmetala za to, zdj mi pa sploh ne paše več Pojem par koščkov, pol mam pa dost. Tko de mi čokolade kr ostajajo na mizi, pa me sploh ne mikajo Zdle mam recimo že 2 mesca skor mozartove kroglice pred sabo, pa šele 2 manjkata.
Ampak pojem pa tko eno čokolado na mesec alpa še to ne. Ene 3 leta nazaj sem se odločila, da neham jest čokolado, ker sem tolk keša zmetala za to, zdj mi pa sploh ne paše več Pojem par koščkov, pol mam pa dost. Tko de mi čokolade kr ostajajo na mizi, pa me sploh ne mikajo Zdle mam recimo že 2 mesca skor mozartove kroglice pred sabo, pa šele 2 manjkata.
- Marilyn 777
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 10. 2005
- Kraj: povsod malo...
hja, brez čokolade bi blo nemogoče preživet
sicer pa je lindt zakon
hm, pa čokoladni sufle za popolno razvajanje
sicer pa je lindt zakon
hm, pa čokoladni sufle za popolno razvajanje
...if it hurts, it's probably worth it...
- BabySun
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 11. 2006
- Kraj: štajerska
jooj..jst sm bla že kot mala punčka zasvojena z njo.. pa včasih se spomnim da nism jedla nobene druge..kot sam milko! in če je nism slučajno mela na zalogi.. je bil to pravi jok.. baje da sm kr mal živčna ratala.. jokala pa ko dež..
pa še zmiri mam čokolado taaak fejst (preveč ) rada .. zdj, da pa sm odvisna pa glih ne morm rečt..
pa še zmiri mam čokolado taaak fejst (preveč ) rada .. zdj, da pa sm odvisna pa glih ne morm rečt..
ღ♥ ne sanjaj življenja..ampak živi svoje sanje ♥ღ
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
Ahhh čokolada, čisto zares sladka razvada.
Jst bi jo res lohk skos jedla. Kaj bi dala, da me ne bi mikala. Sej, če je ni doma, je kul. Ampak, ko jo pa enkrat zagledam, se ji pa res težko uprem.
Milka je kul, rada mam belo čokolado, raffaelo je sploh mmmm Vse kar je s kokosom, jogurtom, piškotkom. Ma bilo kaj, sam da je.
Jst bi jo res lohk skos jedla. Kaj bi dala, da me ne bi mikala. Sej, če je ni doma, je kul. Ampak, ko jo pa enkrat zagledam, se ji pa res težko uprem.
Milka je kul, rada mam belo čokolado, raffaelo je sploh mmmm Vse kar je s kokosom, jogurtom, piškotkom. Ma bilo kaj, sam da je.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Jst pa včasih sploh nism tok jedla čokolade...ena vrstica mi je zadostovala za en mesec...am čokoladnega sladoleda še zdaj ne ker je fuj...
Lindt čokolado morm pa kupt ker je res še nism jedla...
Lindt čokolado morm pa kupt ker je res še nism jedla...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
rebel* - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: :)
o ja Lindt je edina čokolada, ko ma dobre temne čokoalde (oz sam ena mi je ok- s pomarančo in mandlji), drgač pa še Milka, Gorenjka sam če ni druge... pa jedilna ko je res kriza
...ljubiti...
......biti....
........iti...
.........ti...
......biti....
........iti...
.........ti...
- *smokvica*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2005
- Kraj: *Štajerska*
Čokolada?Njami...v vseh oblikah Najraje pa imam vročo belo čokolado, ali pa sladki greh na lubiju
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
*ange|* napisal/-a:Sam mi pa Lindt ni dobra...k jo tok hvalite sm jo prejšnič kupila, pa sm 2 koščka pojedla...ni to zame... Včasih sm ful Figaro kupovala...mnjam...sam jo zdele ful nikjer več ne najdem ful je bila poceni, pa men je bila fenomenala, še posebj s kokosom...
Vem, da se o okusih naj ne bi debatiralo, ampak ..
Brez zamere, Lindt je ena svetovno najbolših čokolad(verjetno zato ni ravno najbolj poceni), Figaro je pa ... neokusna sladkorna tablica, kar je neki čist drugega.
Pa še ena meni res dobra: Kraševa Dorina s keksom.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov