Čokolada
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Yancha - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 8. 2006
Mmmmm...čokolada...zakooonnn! Najraje mam angleško čokolado Cadbury (karkoli od njih,sam pri nas je ful malo izbire), pa Lindtova tud ni slaba...pa Kinder...
Milke pa ne maram preveč,k mi je presladka in me začne v grlu pečt,če jo preveč pojem . No,ampk če ni druzga,je tud Milka dobra .
Milke pa ne maram preveč,k mi je presladka in me začne v grlu pečt,če jo preveč pojem . No,ampk če ni druzga,je tud Milka dobra .
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Zanč sm vidla knjigo o čokoladnih receptih v feliksu ...je že na mojmu seznamu stvari, ki jih moram nujno kupt!!!
-
*ange|* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2005
- Kraj: Tam nekje =)
Kinder, Milka v vseh oblikah in ni važno kakšna...preprosto najbolšejša je...lohk tut tavelko sama pojem-brez problemov. Komot kosilo nadomestim al pa bilokater obrok s čokolado ...čokolada je na 1. mestu Gorenjka ni slaba... Sam mi pa Lindt ni dobra...k jo tok hvalite sm jo prejšnič kupila, pa sm 2 koščka pojedla...ni to zame... Včasih sm ful Figaro kupovala...mnjam...sam jo zdele ful nikjer več ne najdem ful je bila poceni, pa men je bila fenomenala, še posebj s kokosom...
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
-
*ange|* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2005
- Kraj: Tam nekje =)
A ve katera, če se da še sploh še kje da nabavit čokolada Figaro? Prej so jo mel povsod v trgovinah, zdele jo pa že ful doug časa nikjer nisem videla
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
- čokoholičarka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 10. 2006
- Kraj: neverland
ja, milka je zakon kakršnkoli okus, sam d je! pa ferrero roche al pa merci pa snickers so tut fajn...pa tiste riževe v mercatorju k so ful pocen pa ful dobre....pa še bi naštevala....
zdej grem pa čokolado pojest
zdej grem pa čokolado pojest
The greatest thing you`ll ever learn is just to love and be loved in return....
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Men je pa tale (mislm, da je avstrijska) fuuuuul dobra pa se je žal tut neda več pri nas dobit
Drgač pa a ste slišal, da se bo baje čokolada podražila za 5% zaradi razmer kakava in sladkorja na trgu?! Oh ja...
Drgač pa a ste slišal, da se bo baje čokolada podražila za 5% zaradi razmer kakava in sladkorja na trgu?! Oh ja...
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
BeLLi - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2006
MIGRENA napisal/-a:Men je pa tale (mislm, da je avstrijska) fuuuuul dobra pa se je žal tut neda več pri nas dobit
Jaa vem to čukulado sm jst dostkrat ud mojga strica dubla Tokkk dobra je !
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov