Čokolada
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Zvezdica16 - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 6. 2005
- Kraj: Ljubljana
js pa ne maram tort (edin sacherca mi je dobra), kremšnit, tiramisuja, pa tud samih čokolad v tablici ne...zlo rada mam peciva, sploh čokoladna, pa napolitanke mnjama, piškote...
Najlepših stvari se ne da videti, čutiti jih moramo s srcem Lupčka vsem! ***
-
cokolada - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 8. 2004
no da zdej še cokolada pokomentira o cokoladi kljub mojmu nicku nisem obsedena s čokolado ampak nikoli pa se ne morem upret milki s keksom al pa mletimi lešniki. čokolad v tablicah ponava ne jem. mam rajši kakšne snickerse, twixe... al pa tortice
Če misliš, da zmoreš, zmoreš.
Če misliš, da ne zmoreš, imaš prav.
(Mary Kay Ash)
Če misliš, da ne zmoreš, imaš prav.
(Mary Kay Ash)
-
u_k_i - Debatorica
- Na forumu od: 31. 8. 2005
- Kraj: ljubljana
ja nora na čokolado.... v službo ne grem nikoli, ampak res nikoli brez čokolade,.... čist obsedena z raznimi Lindt čokoladami, pa še ostalimi kerih imen ne znam napisat(se tolažim, da je kriva zgodnja ura), trenutno sta moji najljubši od Lindta Lindor(milk, in dark) mmmm....
tko kot je reku kolega... ne maram čokolade, jst jo obožujem
tko kot je reku kolega... ne maram čokolade, jst jo obožujem
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
a živi svoje sanje
- tinca malinca
- Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 10. 2006
- Kraj: čokoladnica
čokoladaaaaaaaa..omg direkt ne morem brez nje...sem pravi čokoholik
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Slano čokolado ste že sprobal?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Tigi - Cosmopsiho
Res je no....
V City Parku imaš uno trgovnico, ki prodajajo čokolade pa pipkotke k je tm tok dobr notr...no in tm je slana čokolada, pa s pistacijo pa z rdečim poprom pa papriko,...
V City Parku imaš uno trgovnico, ki prodajajo čokolade pa pipkotke k je tm tok dobr notr...no in tm je slana čokolada, pa s pistacijo pa z rdečim poprom pa papriko,...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Tigi - Cosmopsiho
Jst mam najraje čokolado s celimi lešniki...
Pa eno vrstico dost za cel mesec...
Kinder čokolada je super...
Poskusla sem jo že zanimivega okusa je...
Pa eno vrstico dost za cel mesec...
Kinder čokolada je super...
Poskusla sem jo že zanimivega okusa je...
-
pikica83 - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 11. 2004
- Kraj: Celje
Jst sem odvisna od nje in to mi vsak dan tud ljudje okol mene povejo, če bi slučajno pozabla Res ne morem brez nje, mmm danes je še nisem, ste mi lušte nardil
Nič ni tako dragoceno, kot tisti del tebe, ki je v drugih in tisti del drugih, ki je v tebi.
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Jo imam kar rada, ja... vsake toliko časa mi ful zapaše, pol je pa 3 tedne sploh ne jem, ker je nimamo doma in se sploh ne spomnim.
Najljubše:
*Milka Nuss-Nougat (una tavelika, s kremo&lešniki)
*Bajadere
*Prešernove nougat kocke
*Kinder palčke
*Milkinis
pa še vse živo
Najljubše:
*Milka Nuss-Nougat (una tavelika, s kremo&lešniki)
*Bajadere
*Prešernove nougat kocke
*Kinder palčke
*Milkinis
pa še vse živo
- chocolate
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 1. 2007
obožujem!!!!!!!!! ODVISNICA SM pojem usak dan zih eno:D najraj lindt pistacija, od rustike s cimetom, tartufi z rustike (bela čokolada s chivasom), navadna milka.... njami sma mislm d se mi je začel mau na kilah kazat upliu tko d bo treba mau zmanšat....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov