Čokolada
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Men je pa Milka Noissete ful dobra, pa za Božič sm od šefa dobla Lindt lističe s pomarančo in sm pojedla takoj
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 1. 2005
- Kraj: Maribor
sQo`` napisal/-a:dans sm papala (mensedzi da od lindta) čokolado z pomarančo, eno tako mal bl debelo, ne uno ta tanko.. in je tko plast črne čokolade, pa pol tak fuuul dobr pomaranćni "namaz-žele" neki u tem stilu pol pa še en debeeeeeeel kos čokolade gor BOŽANSKO
Obuzujem to čokolado od Lindta. Res je dobra, cena pa je malo višja kot pri milki. Ampak to ni važno... Važno je samo, da jaz dobim svojo porcijo čokolade na dan.
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Jaz sem se pa odločila da ne bom več jedla čokolade, ker sem jo mogla jest ama res vsak dan in mi je presedala že ta odvisnost od čokolade. In zdej se "zdravim" od čokolade. Danes je že 8 dan kar sem nehala jest čokolado
Zadnjič spremenil LARIKA, dne 30. Jan. 2006 19:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Dekleta tok, da veste: "V Mullerju je AKCIJA in sicer ta vlke Milke čokolada po samo 380 sit.
Jst sem že nabavla zalogo
Jst sem že nabavla zalogo
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Maš vse: navadne, s celimi lešniki, piškoti, mislijam,....
Zalogo ja kr nabavt
Zalogo ja kr nabavt
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov