Čokolada
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
x_nika_x napisal/-a:k taka vodena čokolada??to pa najbrž nebi pila
Ne ne hecala sem se. sam to pa tud mene zanima čokoladni čaj. Mogoče je samo aroma taka kokr pr Nescafeju čokoladn capuccino????
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
Em, prodajajo ga v izbranih trgovinah z zdravo prehrano (je namreč bio-organski)... Pa v Mercator centru sem ga tudi že videla... Ni prav poceni... V glavnem, jaz ga imam že par let (isto škatlo )... Yogi Tee z mehiškimi začimbami - po zgledu Aztekov in njihove pijače Xocoatl ...
No, saj je še kar v redu
No, saj je še kar v redu
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Pol si jo pa kr z užitkom prvoš
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
sQo`` - Debatorica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Under your bed
dans sm papala (mensedzi da od lindta) čokolado z pomarančo, eno tako mal bl debelo, ne uno ta tanko.. in je tko plast črne čokolade, pa pol tak fuuul dobr pomaranćni "namaz-žele" neki u tem stilu pol pa še en debeeeeeeel kos čokolade gor BOŽANSKO
mommy says i'm a special person no matter what the other kids say!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov