Čokolada
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
u_k_i - Debatorica
- Na forumu od: 31. 8. 2005
- Kraj: ljubljana
eh sem slišala tudi že da je kravja kri v milki(in to tut od prfokse na faxu), pa sem pol na Lindt in gorenjko prešaltala... pomojem da umrem brez čokolade.... dans sem jedla Kinder Čokoladke v službi
yummy
yummy
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
a živi svoje sanje
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
sofia83 napisal/-a:Evo, tole so nam na faksu pokazal:
http://www.krafty.org/flash/
IN MILKA JE KRAFTOVA
No, ampak v pismu potem piše tole :
Kraft has stopped using genetically engineered ingredients in its European products, and I feel that its customers here deserve the same assurance of safety and quality. Please stop this experiment on our health and environment. Stop using genetically engineered ingredients.
-
u_k_i - Debatorica
- Na forumu od: 31. 8. 2005
- Kraj: ljubljana
tulipanka napisal/-a:u_k_i napisal/-a:eh sem slišala tudi že da je kravja kri v milki(in to tut od prfokse na faxu
Kaj, zakaaaaj ????
To mi pa ni jasn Kako po vejo to
ja no... groza.... baje da glede na raziskae je to pokazalo, da zakamufilrano piše tudi v sestavinah..hm.. in kako naj bi zamaskiral "kravjo kri".. yucky.... pomojem nas je hotela odvadit,da med predavanji jemo čokolado
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
a živi svoje sanje
-
miss missy - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2005
u_k_i napisal/-a:dans sem jedla Kinder Čokoladke v službi
yummy
mmmmm, te so med najboljšimi
The key is, never stop doing what you love!
- Lejka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 2. 2005
- Kraj: Lj
Jst sm totalno odvisna od čokolade. Ponavad vsak dan pojem kake tri tablce. Sicer bi lahk pojedla celo sam se probam mal nazaj držat (kile, mozoli itd.) Tak da jst čist verjamem da si lahk odvisn od čokolade... Kr jst definitivno sm! My favourites: milka s celimi lešniki, črna čokolada s pomarančo, praline iz zmletih lešnikov&suhih marelic... Mnajm
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov