Čokolada
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- alien
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 12. 2004
- Kraj: če bi vedla, bi povedla
čokolada seka sploh, k si slabe volje in k te ljubezn daje, te potolaži.
jst mam rada kakršno koli razen z rozinami in marcipanom.
drugače pa ja, tut pr men je skoraj vsak dan na jedilniku
jst mam rada kakršno koli razen z rozinami in marcipanom.
drugače pa ja, tut pr men je skoraj vsak dan na jedilniku
° the passion to ride
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
SIEENA napisal/-a:Men je Milka z jogurtom dobra, sam miikena je pa ne mara
Ma pojem tut to lahko, če ni druge.. sam če je pa izbira pa raj kej druzga vzamem.. Joj, zdej mam tok čokoladnih stvari doma, pa bi kr vse pojedla... Luštiii..
Drgač pa k sm bla mejhna, sm mela najrajš une Griotte - mali kronik..
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
Dolce - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 4. 2005
Mmmmm...najbolša je taka črna, grenka z velik kakava. Če ma pa še kakšen dodatek kot so rum,kokos,višnje je pa še tolk bolš. Zelo rada imam tudi griote al pa une kavine coffe pocket al kaj so že. Lindt je pa itak najbolsa cokoladica ever...
-
girlie - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
js mam ubistvu najraj navadno mlečno čokolado ne maram kšnih z raznimi plastičnimi polnili ala ledeno polnjenje al pa sadna niso slabe tud z lešniki ali mandelnji, sam z lešnikovo kremo mi je pa mal premočna aja pa k jem čokolado morm met zravn obvezno vsaj pol litra vode
Let the good times roll.
-
*Sparks* - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Čokolada ---> nein danke. Je skoraj nič ne jem, sploh mi ne paše. Edina kera mi je ušeč je kinder čokolada, občasno mogoče milka jogurt (pa še to sam kšn košček, k ga pol ližem pol ure).
Glih tko ne maram sladoleda (ful mi je zanič). Sploh pa ne čokoladnega .
Sem pa zato sucker na tortice pa ostale slaščice.. . Tega res lohk nenormalno velik pojem! Pa najhujš je to, k mam v slaščičarni zmer oči tok lačne, in bi najrajš kr od vsake torte po en kos..
Glih tko ne maram sladoleda (ful mi je zanič). Sploh pa ne čokoladnega .
Sem pa zato sucker na tortice pa ostale slaščice.. . Tega res lohk nenormalno velik pojem! Pa najhujš je to, k mam v slaščičarni zmer oči tok lačne, in bi najrajš kr od vsake torte po en kos..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov