Čokolada
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bunnyka - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
*Ela* napisal/-a:bunnyka napisal/-a:Jaz pa sm danes nabavila cokoladni preliv in jagode in sedaj to pocasi jem mmmm yummy yummy
joj zakaj sem mogla zdaj to prebrat kake lušte si mi naredla upam da je blo dobro
O je ja, verjemi da je blo dobro..mmmm jaz bi spet
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
SIEENA napisal/-a:Jst sm pa ratala čist obsedena z unimi Lila Stars, joj na tone bi jih lahk pojedla
Jih ravno jem Cornflakes & peanuts
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
MiLLy - Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2005
Joj čista obsedenka s čokolado sm tud js...
Men vsak dan tolk zapaše, da se sploh ne morm upret, preprosto morm dobit tisto čokolado... Pojem skoraj vsak dan eno (včasih kr Lila Pause ali kaj manjšega, včasih več). Na srečo se ne postavi ne pozna neki ful... Sam res, čokolada je moja droga
Men vsak dan tolk zapaše, da se sploh ne morm upret, preprosto morm dobit tisto čokolado... Pojem skoraj vsak dan eno (včasih kr Lila Pause ali kaj manjšega, včasih več). Na srečo se ne postavi ne pozna neki ful... Sam res, čokolada je moja droga
...
-
*ange|* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2005
- Kraj: Tam nekje =)
Mnjam itak...vsak dan morm pojest neki čokoladnega, še posebj , ko se učim. Moj rekord je biu v enem večeru 3 čokolade (pa ne mejhne )...mi še zmeri ni jasno kko mi ni bilo slabo
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Jz lah zdržim brez čokolade komot, sam to če je niti mal ne probam.. Čim dam pa en košček vase, gre cela!
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
jaz sem totalno obsedena z čokolado,zaj en dan nazaj sem že bla stuširana,pa v pižami....pa se meni zalušta čokolade ob devetih zvečer pa dirkam v noč in dan po čokolado(oblečene sem bla v pižamo ospodej,zgoraj pa trenirko)hehe
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov