Čokolada
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Žaklina napisal/-a:miikena napisal/-a:Žaklina napisal/-a:jest mam pa ful rada z rozinami, čeprav full folka ne mara
Hehe, ej jz tut... milka z rozinami pa lešniki= njami! Al pa kerakol, sam da so rozine zraven .. Men je tut tok čudno, ker večina tega ne mara, hehe ..
jaaa noo, vsaj še eno tako čudno bitje kot jaz. Mene zmeri postran pa čudno gledajo, češ rozine so za v potico, pa še za tam ne. Men je pa to res najboljša čokolada pod soncem
Ej, ma ja... jz mam tok rada rozine! Hehe, ko sem bla mala sem iz potice sam rozine pojedla mi jih je blo tok zabavn iskat .. ostalo je pa pol pač oči mogu pojest, hehe ..
Ej, sam je pa ena dobra stvar glede tega, da ostali ne marajo rozin - ko ponudiš čokolado so najprej vsi zagreti, pol pa k vidijo kera je, pa cela teb ostane ..
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Jst mam prov ena čokoladna obdobja ! Se ful nabašem čokolade, pol jo pa niti videt ne morem . No sej po eni strani je to kul .
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
Žaklina - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2005
- Kraj: Gorenjska
miikena napisal/-a:Žaklina napisal/-a:miikena napisal/-a:Žaklina napisal/-a:jest mam pa ful rada z rozinami, čeprav full folka ne mara
Hehe, ej jz tut... milka z rozinami pa lešniki= njami! Al pa kerakol, sam da so rozine zraven .. Men je tut tok čudno, ker večina tega ne mara, hehe ..
jaaa noo, vsaj še eno tako čudno bitje kot jaz. Mene zmeri postran pa čudno gledajo, češ rozine so za v potico, pa še za tam ne. Men je pa to res najboljša čokolada pod soncem
Ej, ma ja... jz mam tok rada rozine! Hehe, ko sem bla mala sem iz potice sam rozine pojedla mi jih je blo tok zabavn iskat .. ostalo je pa pol pač oči mogu pojest, hehe ..
Ej, sam je pa ena dobra stvar glede tega, da ostali ne marajo rozin - ko ponudiš čokolado so najprej vsi zagreti, pol pa k vidijo kera je, pa cela teb ostane ..
na to pa nikol nism pomislla, je pa čist res
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
Kak Lila Pause? Kaj jih ne delajo več al kaj
Jaz sem ponavadi kakšne druge jedel, tak da ne vem točko...Recimo kak Kinder Bueno vedno prav pride. Doma pa itak kakšna Milka Ice (bela)
Jaz sem ponavadi kakšne druge jedel, tak da ne vem točko...Recimo kak Kinder Bueno vedno prav pride. Doma pa itak kakšna Milka Ice (bela)
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
@ napisal/-a:Mark napisal/-a:Doma pa itak kakšna Milka Ice (bela)
njami...Ta je moja najljubša....
Meni je pa od vseh čokolad the best Milkina z velikimi lešniki! Mlajsk! Kak je to dobro! Okay, pe še vse rižove:D
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov