Čokolada
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 700 prispevkov
• Stran 46 od 47
•
Prejšnja
1 ... 43, 44, 45, 46, 47
Naslednja
-
Bumerang - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
To mi nikoli ni bilo jasno, kako lahko nekateri pojejo samo dve vrstici čokolade?!
To je men čist premalo oz. kot da ne bi nič pojedla.
Jaz zmeraj pojem celo čokolado... in to v 3-5 minutah
Naj povem tudi to, da velikokrat pojem tudi tisto veliko Milko v enem dnevu
To je men čist premalo oz. kot da ne bi nič pojedla.
Jaz zmeraj pojem celo čokolado... in to v 3-5 minutah
Naj povem tudi to, da velikokrat pojem tudi tisto veliko Milko v enem dnevu
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Ker ne jemo mlečno čokolado ampak raje okoli 70%.
Kdor pa to lahko celo poje v parih minutah, mu pa čestitam (no, razen moj fant ).
Kdor pa to lahko celo poje v parih minutah, mu pa čestitam (no, razen moj fant ).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Jaz se brez problema ustavim, ko pojem 1 rebro, ne glede ali je Milka,Gorenjka ali katera druga. Ponavadi je tako, da se zadržim in imam včasih 100g tudi za en teden ali več. Pa ne, da nisem čokoljub, enostavno se lahko zadržim. Ko rečem dovolj, je dovolj. Ni pa seveda vedno tako, včasih prekršim
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Jaz lahko pojem največ eno tablico čokolade na dan (pa še to lahko samo dvakrat na teden recimo, drugače mi je preveč), to je res maksimum, drugače se kar slabo počutim..
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Čestitam! Očitno ene pa res nič ne ovira, ko se tiče čokolade
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
miss.bunny - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 3. 2009
jaz poznam dost kolegic ki bi komot pojedle celo milko 100g ki jo pojejo u vsaj 5 minutah. Tko da tvoj fant res ne pozna dosti punc ..
-
Mellyora - Debatorica
- Na forumu od: 22. 1. 2009
jz pa čokolade ne maram kej preveč, ko mi pa zapaše pojem kinder country al pa tudi kinder jao ne spomnm se una ka je u hladinliku pač una majhna in je mam dovolj, tko d tud jz si ne predstavljam 100 g čokolade zmazat naenx
Freedom is just another word for nothing left to lose..J.Joplin
-
Shimmie_ - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 4. 2008
Huh, jaz sem približno 5 let nazaj vsak dan pojedla tavelko milko čokolado s keksom. Sicer se mi je potem čokolada mal zamerla, ampak mislim, da 100g res ni problem pojest v enem dnevu. Se mi je pa že večkrat naredil, da sem odprla čokolado, pojedla 2 koščka in jo dala na nočno omarco, kjer je cev teden čakala na nekoga, da jo poje
Prvi neprebran prispevek • 700 prispevkov
• Stran 46 od 47
•
Prejšnja
1 ... 43, 44, 45, 46, 47
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov