Čokolada
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
alo!
Zanima me, ce katera izmed vas ne more zdrzati dneva brez cokolade? jaz sem (predvsem) zadnje dni ugotovila, da sem zares "odvisna" od nje, ker sem skoraj vsak dan izcrpana, utrujena, zaspana mi cokolada nekako povrne moci in voljo za ucenje.
hvala za odgovore.
lepo se imejte.
Zanima me, ce katera izmed vas ne more zdrzati dneva brez cokolade? jaz sem (predvsem) zadnje dni ugotovila, da sem zares "odvisna" od nje, ker sem skoraj vsak dan izcrpana, utrujena, zaspana mi cokolada nekako povrne moci in voljo za ucenje.
hvala za odgovore.
lepo se imejte.
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
jst sm se jo v lajfu prenažrla...........pa mi zdej lihk ne paše več vsak dan pojest 300g...........sam, trkam na les, se mi nič ne pozna, ne pr kilaži, ne pr slabi koži ...............ja namesto krvi se po mojih žilah pretaka čokolada!
-
missy*m* - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 11. 2004
uuuuu, cokolada!!! neki najbolsga kar obstaja na temu svetu dobr, sj je ne pojem zdej neomejene kolicine, sam k mi pa zapase, ja bol da jo dobim, ce ne ne joke, sj ni tko hudo, sam zdele se mi je pa zalustala
Ko človek ve zakaj ljubi, ne ljubi več.
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
ne prestavlam si dneva brez cokolade res ne
najraj mam milkino to ta novo k ma capuccino notr...mmmm... men pa cokolada najbol pase k se ucim. ja na sreco se tud men ne pozna tok hudo ne na kozi ne na kg
najraj mam milkino to ta novo k ma capuccino notr...mmmm... men pa cokolada najbol pase k se ucim. ja na sreco se tud men ne pozna tok hudo ne na kozi ne na kg
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
Nann prve dve navadi nista nič slabega...
Sicer pa čokolade ponavadi ne jem vsaki dan, ker mi je prej zmanjka (Beri: Tako hitro pojem...) Sem pa enkrat nekje prebral, da naj bi bila nadomestilo za seks. Zdaj pa ne vem, ali zato, ker je tako dobra ali ??
Sicer pa čokolade ponavadi ne jem vsaki dan, ker mi je prej zmanjka (Beri: Tako hitro pojem...) Sem pa enkrat nekje prebral, da naj bi bila nadomestilo za seks. Zdaj pa ne vem, ali zato, ker je tako dobra ali ??
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
mmmmmmmm čokolada - neki najboljšga. Sploh si ne znam predstvaljat dneva da ne ib vsaj enga mejhnga koščka spravla vas. Ne daj bože da jo zmanjka
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
Andrejčika - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 9. 2004
- Kraj: za devetimi vodami
Ja no, odvisna lih nisem ampak ko grem v solo vsak dan nesem 3 cokolade s sabo, da lahko med predavanji mal pojemo s sosolci!
Ne joči, ker je konec ampak se nasmej novemu začetku!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov