Čokolada
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 700 prispevkov
• Stran 45 od 47
•
Prejšnja
1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47
Naslednja
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
jest bi lahko tud 300g čokolado naenkrat pojedla, ampak jo ne, ker vem da to ni preveč zdravo in se ponavadi po enem rebru ustavim. pri nas je blo vedno tko, da smo mel v omari kup sladkarij in čokolad, mami ni teh stvari nikol omejevala, ampak sem tudi kot otrok imela mejo, čeprav sem dokaj sladkosneda, ampak očitno mam neko samokontrolo
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Hehe, dobra fora00ally00 napisal/-a:Vedno se mi je zdelo, da če bi čokolado pustila odprto več kot en dan ne bi bila več tako sveža in sočna, zato jo preventivno(:P) pojem v enem dnevu
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
Kaj pa je to 100g čokolada? To pa ja ni toliko velik. Se da na en dva tri pojest. Sama jo počasi jem, vendar jo ponavad pojem celo naenkrat, al pa v dveh dneh. Če že imam napad. Če bi vzela samo eno vrstico bi samo sebe matrala, ker bi potem sam še mislila na ostanek. resda pa počasi uživam v njenem okusu.
Tud moj tip zna tko hit pojest čokolado, tak da sma si glede teh stavri kr na istem...
Tud moj tip zna tko hit pojest čokolado, tak da sma si glede teh stavri kr na istem...
-
creative PERSON** - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2009
- Kraj: Rateče - Planica:vikend ; Lj :med tednom
počasi in z užitkom, zlo redko mi rata da ne pojem cele, kr k enkt začnem se ne ustavm xD
ENJOY our lives ---> That's the only way to make us HAPPY
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
jz 100g čokolad sploh ne jem, ampak samo 300-gramske
- Tysia
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 5. 2008
Ko sem še aktivno trenirala, sem občasno brez problema po treningu zmazala tudi 300g čokolado - v roku pol ure! Sedaj je ne zmorem več (mi postane rahlo slabo). 100g pa vseeno ni problem, zgine kot bi rekel burek.
Zadnje čase pa sploh nimam več take potrebe po čokoladi. Prvič v življenju jo lahko pojem 2 vrstici in mi je dovolj. Hecno.
Ni pa dobro jesti veliko čokolade, sploh pa ne navadne Milke (sam cukr in raznorazni aditivi). Druga zgodba pa so ponavadi čokolade z večjim deležem kakava (nad 70 recimo). Mene je z njimi "okužil" fant. Od takrat naprej (ko mi je okus res zapasal) si ne želim več toliko navadne čokolade, če pa že, pa manjše količine in v njej počasi uživam. Tisto z več kot 70% kakava pa lahko največ pojem (da mi še paše) 4 navadne vrstice, zaenkrat.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Odvisno kakšne čokolade...z mami in sestro si ponavadi kupimo eno 300 gramsko, seveda za naenkrat, nič šparanja in če je kakšna jagodna itd, ko nima nič trdega, npr keksov ali lešnikov, mi prehitro postane presladka in je ne morem več.
Glede meni ljubih 100 gramskih, npr Hoferjeva lešnikova, ali še bolje, navadna Milka, pa sploh ni vprašanje...ampak se zgovarjam na to, da me je takooo lepo gledala Nisem zastonj v društvu čokoholikov-anonimnih seveda
Imam pa srečo, da ima tudi moj rad sladko, da ne izpadem največji požeruh zraven njega
Glede meni ljubih 100 gramskih, npr Hoferjeva lešnikova, ali še bolje, navadna Milka, pa sploh ni vprašanje...ampak se zgovarjam na to, da me je takooo lepo gledala Nisem zastonj v društvu čokoholikov-anonimnih seveda
Imam pa srečo, da ima tudi moj rad sladko, da ne izpadem največji požeruh zraven njega
The world is as you are.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Mene je pa včeri neki popadlo in sem mela skor overdose čokolade (ja, se tud lahko zgodi ) in mi je blo cel večer mal slabo ... in kaj dons zjutri vidm - mami prinesla še več čokolade, 4pack Guylianov! Ne, ne bo me izučil..
-
čokolinček - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 2. 2010
Jaz imam tudi obdobja, ko mi čokolada sploh ne diši, potem pa pojem v dveh dneh dve 100gramski (en dan ena, drug dan druga) in mam spet dost za dolgo časa. Ravno včeraj - pojedla Milkino jagodno, danes sem si jo kupila za zvečer pojest in potem vem, da bom mela spet za neki časa dovolj.
Moja najljubša je pa sicer Milkina 300gramska s kremo, karamelo in drobljenimi lešniki tej se pa ne morem nikoli upret.
Moja najljubša je pa sicer Milkina 300gramska s kremo, karamelo in drobljenimi lešniki tej se pa ne morem nikoli upret.
Prvi neprebran prispevek • 700 prispevkov
• Stran 45 od 47
•
Prejšnja
1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov