Lepo pozdravljene/i člani/ce cosmo foruma.

Vem da sem na tem forumu že precej časa in da je brezsmiselno odpirat take teme, ko že temo o čokoladi imamo ampaak... i simply must.

Torej! Recimo pred pol leta sva bila jaz in fant v trgovini, kupila sva dve čokoladi(100g) ena njegova najljubša in moja najljubša jagodna.

No, on čokolado je tako : poje eno do dve tablici na dan in jo pusti za jutri in tako naprej..recimo da eno čokolado poje v štirih dnevih. No in tako sva vsak svojo čokolado začela jest in on je odnehal po dveh tablicah jaz pa sem pojedla vso.

No in to je bil za mojega fanta ogromen šok!

Kako lahko nekdo poje eno čokolado v enem dnevu!?!? To ni normalno, on še nikoli ni videl punce, ki bi pojedla eno čokolado v enem dnevu! Absurd

No kaj pa ve pravite? Pojeste lahko v enem dnevu eno čokolado?

ali je to tako grozno in to samo jaz včasih počnem?!

Btw, moj fant sedi poleg mene in sva se odločila, da bova odprla temo, ker je on še vedno tako šokiran, da se da eno 100gramsko milko pojesti v enem dnevu!

Hvala za odgovore

Aja dodajam, negre se za vprašanje ali je to zdravo! Ker jaz vem, da ni in ne trdim, da je dobro, če pojem eno čokolado v enem dnevu

torej vprašanje je samo, če VE lahko pojeste eno čokolado v enem dnevu in ali je to normalno?

It was forever..but it didnt last long..