Čokolada

Gurmanski užitki.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 07. Avg. 2008 23:49

kajira napisal/-a:lindt pomaranča. zdaj je niti v leclercu nimajo več. :cry: kje se jo še da dobiti?

Poglej npr. v Müllerju in čokoladnicah Cukrček, tam imajo ponavadi veliko izbiro tega :wink: ..
Uporabniški avatar
nincy87
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a nincy87 » 10. Avg. 2008 23:07

Obožujem jo. Nism pa ravn ena odvisnica. Ko mi zapaše pojem tud celo tavelko milko :D
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *frisko* » 11. Avg. 2008 7:10

ne preživim dneva brez čokolade.. lahko bi se rekl, da sm odvisna od nje :) sem pa zbirčna tut za čokolado, če ni milak je nam pojedla, pa tut če mi bi še tolk pasal pojest nekj sladkega.

sm pa imela najrajš milko s pokalicami, ampak v slo je ne najdem nikjer več :(
Uporabniški avatar
trepalnica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a trepalnica » 11. Avg. 2008 8:55

vcasih sem je pojedla, koliko je je bilo doma... in ponavadi ni bila samo ena... sedaj ne jem vec nicesar sladkega, torej tudi cokolade ne... od zacetka sem jo pogresala, sanjala, si jo predstavljala v ustih :), sedaj sem pa cisto izgubila zeljo po njej... mogoce pride nazaj enkrat... :)
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 11. Avg. 2008 9:29

*frisko* napisal/-a: sem pa zbirčna tut za čokolado, če ni milak je nam pojedla, pa tut če mi bi še tolk pasal pojest nekj sladkega.

Aja :eek: Kaj pa Lindt? Razne belgijske ali švicarske izbrane znamke? Godiva itd...
Pomoje bi ti bile tele tudi všeč :P

Meni je pa všeč ena švicarska iz Müllerja, s karamelnim mousse polnilom :zustimm:..
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kajira » 11. Avg. 2008 10:03

LOL. milka je ena najslabsih cokolad. sploh ne razumem, da lahko kdo rece, da je izbircen in je samo milko. :lach: jst jem milko samo v skrajni sili. s kaksnim lindtom se sploh ne more primerjat, razlika v okusu in kvaliteti je neverjetna. ok, sej je boljsa od ksnih secernih tablic (d0h), ampak ce jes ssamo milko, verjetno zares dobre cokolade sploh se nisi poskusila. no upam da vsaj tiste kupujes, ki so narejene za zahodni trg.
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 11. Avg. 2008 10:09

^^ Jp, saj to mene čudi :nixweiss: .. No ja, kakor je kdo navajen :D
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 11. Avg. 2008 12:09

meni je milka zakon... najboljša čokolada. Za Lindtove čokolade sem tudi slišala da so dobre, ampak so veliko predrage za moj žep in glede na to koliko čokolade jaz pojem... nimam ap rada temne čokolade... fuj
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 11. Avg. 2008 12:44

Ko enkrat probaš Lindt, Milke ne probaš več!
Se moraš pa mal navadt, da je veliko več kakava, in da je precej drugačen okus od Milke.
Res ni boljšega od Lindt (zmeri oblegam Mullerja). Js rajš pojem eno čokolado na teden, pa to dobro, kot pa vsak dan Milko.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
DiamondLollipop
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a DiamondLollipop » 11. Avg. 2008 12:46

Lindt čokolada najbolša?? niti slučajno (moje mnenje). Ne maram teh temnih čokolad, ko so grenke.

Jas sem za milko. :twisted:
Uporabniški avatar
tadeya_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a tadeya_ » 11. Avg. 2008 13:04

jas sem tut za milko :razz: njaamii :D samo so mi tut temne čokolade ful dobre.. :D
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 11. Avg. 2008 14:03

Se moraš pa mal navadt, da je veliko več kakava, in da je precej drugačen okus od Milke.

DiamondLollipop napisal/-a:Lindt čokolada najbolša?? niti slučajno (moje mnenje). Ne maram teh temnih čokolad, ko so grenke.

Hmmm.. Zakaj grenke? Pa kaj vam je :gruebel: ?
Lindt ima ogromno božanskih mlečnih čokolad... Saj niso samo črne čokolade njihove :rofl: ..
Nič več kakava ni v njih kot npr. v Milki... Mmm, Lindtova Extra Creamy tanka mlečna čokolada je res dobra (tudi v Mercatorju jo imajo)... Ali pa tista z mlečnim polnilom, pistacijevo ali vanilijevo kremo.. Pa božične s cimetom..
Priporočam :)

Tukaj jih je nekaj na sliki npr.:

http://www.worldwidechocolate.com/shop_lindt_152.html

http://www.worldwidechocolate.com/shop_lindt.html

http://www.worldwidechocolate.com/shop_ ... wafer.html

http://www.worldwidechocolate.com/shop_ ... lmond.html

http://www.worldwidechocolate.com/shop_lindt_162.html

http://www.worldwidechocolate.com/shop_ ... minis.html

http://www.eurofoodmart.net/LINDT_s/140.htm
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 11. Avg. 2008 17:55

^^ Še Lindt Extra Creamy ima več kakava kot Milka, ker ima 32% kakava, milke pa vse manj kot 30%. Razlika v okusih je pa ogromna! Pa ni res, da je temna čokolada grenka. Ko se ti to topi v ustih...tist pravi okus kakava...njami!!!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 12. Avg. 2008 10:14

temna čokolada je grenka pa naj reče kdo kar hoče... temno čokolado imam rada samo v ali na kakšnem pecivu. Od lindta sem videla da majo nekaj mlečnih tudi... samo večinoma pa so temne pa ne vem, ampak zgledajo kot da so polnjene določene s tisto tekočo snovjo... recimo tak kot so dorinine, ko ven priteče tisto kar bi naj blo z okusom pomaranče al pa nečesa... in to je dodaten fuj...

zdaj pa še moram tu vprašat... je že kera probala milko s smetanokaramelo in lešniki... in kaka se ji zdi?... jaz sem danes komaj v reklamah opazla, da obstaja ta nova milka.
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 12. Avg. 2008 10:19

^^
Glede Lindta: a-a, prav nič ven ne priteče :D ... Pa tudi niso vse polnjene s kremo.. Lahko pogledaš zgoraj na linkih, ki sem jih prilepila :cool:

Glede nove Milke: če misliš tisto veliko v kartonastem ovitku, je bila meni všeč.. Čeprav so tisti zdrobljeni lešniki malo moteči, no :nixweiss: .. V Müllerju imajo pa podobno, samo da so celi lešniki..

Vrni se na Kuhinja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov