Čokolada
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sonček=)
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 1. 2006
- Kraj: pekel, ker je dobro ogrevanje, v nebesih bi zmrznla...
ja kdo pa lahko zdrži dan brez čpkolade?! če sploh kdo je zihr v manjšini. jest jo sam pogledam pa se zredim za 3 kile. ampak cena je pa kul=)ČOKOLADA, okus=) neprecenljiv! kera vam je naj me je milka, pa gorenjka. z lešniki itak
nekdo mi je rekel da sonček nadomesti vse kletvice, zato sem jaz sonček
-
Ell@ - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 3. 2006
- Kraj: KrAnJ
sonček=) napisal/-a:ja kdo pa lahko zdrži dan brez čpkolade?! če sploh kdo je zihr v manjšini. jest jo sam pogledam pa se zredim za 3 kile. ampak cena je pa kul=)ČOKOLADA, okus=) neprecenljiv! kera vam je naj me je milka, pa gorenjka. z lešniki itak
Jst jo tut vsak dan jem že odkar pomnim...Čeprav če se je lih ne na jem kako, (da pojem celo ob 10 h zvečer) se sploh ne zredim...Zgleda, se je moj telo v 20 letih že navadu na to
Drugač pa milka mi je bojša kt gorenjka, čeprav tut gorenjke se ne branim pa itak s celimi lešniki, mmmm....
cukr8 napisal/-a:A je kdo mogoče že poskusil čokolado iz ovčjega mleka ?
Ne iz ovčjega mleka je pa še nism jedla, bi blo za poskusit...
Kako se pa imenuje??
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Sm si kupla prejle vrečko različnih Sorinijev - te stvarce so pa res toooook dobre
Bom ratala addicted, hehe.
Bom ratala addicted, hehe.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
avalon - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 3. 2005
- Kraj: Ljubljana
Jest sem glihkar pršla domov in Interšpara in sem OBVEZNO poleg kruha, pomaranč, ..... kupila še tanajtavečjo Milko z celimi lešniki.... Nej mi bo tko da, NE, jest se ji ne morem upret. Mogoče že mal addicta v meni
Smile. It’s The Second Best Thing You Can Do With Your Lips.
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
Ell@ napisal/-a: Ne iz ovčjega mleka je pa še nism jedla, bi blo za poskusit... Kako se pa imenuje??
Ne bi vedela točno... Neka linija posebnih čokolad je to... z zanimivimi okusi, npr. bela z makom, se mi zdi
Zadnjič spremenil cukr8, dne 01. Jan. 2007 22:57, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Mmmm, čokolada, can't live without it Skor mal pretiravam, sam je res! Glih zdej papcam "The world's favourite Belgian chocolate" - Guylian školjkice.
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Js mam pa rajs milko s celimi mandlji k milko s celimi lesniki, ceprow se tut te ne branm. Usec mi je pa tut gorenjka z arancini. Absolute favourite so pa lindt cokolade, predvsem una s pistacijo-njam!
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
Bulma napisal/-a:Sem lih iz izpita, zdej si bom pa privoščila Kinder bueno ker se mi že cel dan lušta
jaz tudi pravkar kinder bueno hrustkam
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Jest tut lih kar čokolado papam (tko zraven kavice mal) --> milko z napolitanko
Drgač mi je pa še zmer najbolša milka z jogurtom pa crispyem (mnjami )... moram kmal kej milerja obiskat, če jo majo še.
Drgač mi je pa še zmer najbolša milka z jogurtom pa crispyem (mnjami )... moram kmal kej milerja obiskat, če jo majo še.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov