Čokolada
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
lisička - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 7. 2004
- Kraj: malo tuki malo tam
Men je čokolada nekaj najboljšega in sem res tudi včasih mislila, da ne
bom mogla zdržat dneva brez nje, ampak mi uspe. Seveda so dnevi, ko enostavno ne zdržim brez, ampak so pa tudi dnevi in celo več jih je zaporedoma , ko mi celo uspe, takrat sem prav ponosna nase.
bom mogla zdržat dneva brez nje, ampak mi uspe. Seveda so dnevi, ko enostavno ne zdržim brez, ampak so pa tudi dnevi in celo več jih je zaporedoma , ko mi celo uspe, takrat sem prav ponosna nase.
-
Michael - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 9. 2004
laram napisal/-a:alo!
malce cudno vprasanje pa vendar...... zanima me, ce katera izmed vas ne more zdrzati dneva brez cokolade? jaz sem (predvsem) zadnje dni ugotovila, da sem zares "odvisna" od nje........ ker sem skoraj vsak dan izcrpana, utrujena, zaspana mi cokolada nekako povrne moci in voljo za ucenje....
hvala za odgovore...
lepo se imejte....
jp, cokolada in cedevita te nasopata z energijo cist, tko da le jejte cokolado ja, jaz je sicer ne jem usak dan, ko pa jo, pa zmazem kamot 200g, yammmie yammmmie
Gone
-
_n_j_i_n_s_a_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana-Fužine
jaz ne bi mogel zdržat brez velikeeeeeeee čokolade s celimiiiiiii lešniki
...ja nemam vise razloga zivjeti bez tvoga imena... 14/8/2005
-
CommandykA - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2004
- Kraj: Maribor
matr ej...sploh ne jem cokolade...samo ko pa zaj tu te poste berem so se mi pa tak sline pocedile da bi celo zaj lahko sama pojedla... :runterdrueck:
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov