Čokolada
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_n_j_i_n_s_a_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana-Fužine
men se tud cokolada je, morm nekoga prisilt naj mi gre kupt
...ja nemam vise razloga zivjeti bez tvoga imena... 14/8/2005
-
*missy* - Kršitelj/ica 1. stopnje
- Na forumu od: 10. 11. 2004
sem kar odvisna od nje ja...
včasih se zgodi, da se mi full zlušta...pa lahko pojem katerokoli sladkarijo, ampak če ni čokoladna nič ne pomaga...
mam pa najraje temno čokolado z marcipanom..mmm...po možnosti iz čokoladnice
včasih se zgodi, da se mi full zlušta...pa lahko pojem katerokoli sladkarijo, ampak če ni čokoladna nič ne pomaga...
mam pa najraje temno čokolado z marcipanom..mmm...po možnosti iz čokoladnice
bolje ljubiti in izgubiti, kot nikoli ljubiti
me to you
me to you
-
barby* - Debatorica
- Na forumu od: 15. 12. 2004
pa uzivi nebunnyka napisal/-a:barby* napisal/-a:u mullerju majo zdje ene lustne kompletke KINDER izdelkov, tk d navali(ce se nisi)
Hjao! Lih sem prisla iz Mullerja
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
A. J. Heschel
-
PlayLejdi - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2005
je sploj ne jem, ker mi ne paše. ful redko pojem mogoče kak čokoladni puding al pa spijem vročo čokolado, vendar redko. enkrat sem si kocko čokolade dala v usta, pa sem jo morama izpljuniti, ker se mi je želodček obrnil.
zato pa sem jo nadomesila s čipsom
zato pa sem jo nadomesila s čipsom
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Žaklina napisal/-a:jest mam pa ful rada z rozinami, čeprav full folka ne mara
Hehe, ej jz tut... milka z rozinami pa lešniki= njami! Al pa kerakol, sam da so rozine zraven .. Men je tut tok čudno, ker večina tega ne mara, hehe ..
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Gregec napisal/-a:A je že kdo probal Milka namaz za na kruh ali pa Milkin benko?
Nope, a namaz tut obstaja al kaj? Ql.. sam jz ostajam pri nutelli pomojem..
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
Žaklina - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2005
- Kraj: Gorenjska
miikena napisal/-a:Žaklina napisal/-a:jest mam pa ful rada z rozinami, čeprav full folka ne mara
Hehe, ej jz tut... milka z rozinami pa lešniki= njami! Al pa kerakol, sam da so rozine zraven .. Men je tut tok čudno, ker večina tega ne mara, hehe ..
jaaa noo, vsaj še eno tako čudno bitje kot jaz. Mene zmeri postran pa čudno gledajo, češ rozine so za v potico, pa še za tam ne. Men je pa to res najboljša čokolada pod soncem
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov