Čokolada
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Aloha napisal/-a:Tko da mam doma vedno mini verzijo (mali lističi) Lindt-ove Intense orange dark
Jp, teli definitivno zmagajo. Nism lih odvisna od cokolade (k mojim (lepo receno) oblinam bl piskotki doprinesejo), ampak teli so pa cist njam
Live. Love. Surf.
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
ena tok dobra v hoferju je zdej...al pa lidlu mal mesam
uglavnem....spodaj je temna z okusom kave, zgoraj pa bela cokolada....moram rect da ne vem ce sem ze kdaj boljso probala....pa sem skos govorila da jo cez milko ni...
uglavnem....spodaj je temna z okusom kave, zgoraj pa bela cokolada....moram rect da ne vem ce sem ze kdaj boljso probala....pa sem skos govorila da jo cez milko ni...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Ta pa res dobra zveni. Samo mislim da je iz Lidla, ker jo v Hoferju še nisem zasledila.
Sem pa zdej v Švici tolk različnih Lindt čokolad vidla, da so se mi kar sline cedila
Sem pa zdej v Švici tolk različnih Lindt čokolad vidla, da so se mi kar sline cedila
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
SWEETprinces napisal/-a:ena tok dobra v hoferju je zdej...al pa lidlu mal mesam
Uf, men majo tako v Lidlu kot Hoferju ful dobre čokolade. Najljubša od teh pa mi je Hoferjeva bela s krispiji, yummy
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
*mala* a je kaka razlika v ceni?
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Če plačaš v frankih (švicarska denarna enota) je ceneje ja. Samo imajo v vsaki trgovini drugačen tečaj za evro (s katerim sva midva plačevala). Nisem pa čist prepričana da je ceneje, bi morala prevert na računu
Kje pa je originalna tovarna Lindt? morm prevert, da grem naslednjič kar tja, če imajo kakšno prodajalno.
Kje pa je originalna tovarna Lindt? morm prevert, da grem naslednjič kar tja, če imajo kakšno prodajalno.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Coco.Chanel.* - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 10. 2009
Meni je pa najbolj všeč Milka s celimi lešniki sicer pa nisem prevelika ljubiteljica čokolade, nikoli si je ne grem sama kupit.
Zelo zanimiva se mi pa zdi Milka z lubenico. Nekaj časa je bila na trgovskih policah, zdaj pa je ne vidim več nikjer ni bila pretirano dobra, je pa vsekakor zanimiv okus, pa tiste "pokalice" ima notri, ko ti potem poka po ustih
Zelo zanimiva se mi pa zdi Milka z lubenico. Nekaj časa je bila na trgovskih policah, zdaj pa je ne vidim več nikjer ni bila pretirano dobra, je pa vsekakor zanimiv okus, pa tiste "pokalice" ima notri, ko ti potem poka po ustih
...ali smejem se, jer tužni se smeju najlepše ♫
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov