Čokolada
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Pa si jo vsaj probala?
Eni pač niso za nenavadne kombinacije. Meni pa je bila temna čokolada z pomarančo in poprom zelo zanimiva kombinacija.
Eni pač niso za nenavadne kombinacije. Meni pa je bila temna čokolada z pomarančo in poprom zelo zanimiva kombinacija.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Moja najljubsa - Lindt Intense Orange
Live. Love. Surf.
-
Blondie7 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 3. 2009
- Kraj: Maribor
Obvezno Lindt s 70% ali več deležem čokolade! Potem v skrajni sili Milka, Gorenjka... Od Gorenjke mi je edino ena dobra drugače Bittersweet okus, drugače sta mi pa tako Milka kot Gorenjka preveč "cukrani" pa mlečni... Ajaj pa vroča čokolada pade vsako jutro namesto kave!! Brez nje ne začnem dneva!
- MIS_MAS
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 3. 2008
Blondie7 napisal/-a:aja pozabla sem dodat: ko mi zmanjka zalog in ne morem do trgovine imam vedno zlato rezervo: jedilno čokolado Sicer jo mam navadno za pečenje (kot vsi normalni ljudje) ampak v sili hudič še muhe žre
meni je tudi jedilna čokolada takooooooooo dobra čeprav me lahko zaštofa ampak je vredno , medtem ko mi doma pravijo kak lahko to jem.
-
Blondie7 - Komunikatorka
MIS_MAS napisal/-a:Blondie7 napisal/-a:aja pozabla sem dodat: ko mi zmanjka zalog in ne morem do trgovine imam vedno zlato rezervo: jedilno čokolado Sicer jo mam navadno za pečenje (kot vsi normalni ljudje) ampak v sili hudič še muhe žre
meni je tudi jedilna čokolada takooooooooo dobra čeprav me lahko zaštofa ampak je vredno , medtem ko mi doma pravijo kak lahko to jem.
Ja mene tudi postrani gledajo doma, samo če je pa dobra... A ti maš probleme s prebavo po čokoladi?
- MIS_MAS
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 3. 2008
Blondie7 napisal/-a:MIS_MAS napisal/-a:Blondie7 napisal/-a:aja pozabla sem dodat: ko mi zmanjka zalog in ne morem do trgovine imam vedno zlato rezervo: jedilno čokolado Sicer jo mam navadno za pečenje (kot vsi normalni ljudje) ampak v sili hudič še muhe žre
Ja mene tudi postrani gledajo doma, samo če je pa dobra... A ti maš probleme s prebavo po čokoladi?
Nep nimam Samo naj bi te zaštopala jedilna čokolada če je preveč poješ sicer mene še nikoli ni.
-
Blondie7 - Komunikatorka
MIS_MAS napisal/-a:Blondie7 napisal/-a:MIS_MAS napisal/-a:Blondie7 napisal/-a:aja pozabla sem dodat: ko mi zmanjka zalog in ne morem do trgovine imam vedno zlato rezervo: jedilno čokolado Sicer jo mam navadno za pečenje (kot vsi normalni ljudje) ampak v sili hudič še muhe žre
Nep nimam Samo naj bi te zaštopala jedilna čokolada če je preveč poješ sicer mene še nikoli ni.
Mene tut pa sem požrla že ogromno čokolade. tak da to je očitno mit vsaj za naju
-
*pikapoka* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2009
MiLka s keksom Kinder čokoLadaa. njamiii. Ko pa pade nivo cukrčka je pa vsaka dobraaa
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov