Nutella/Eurokrem
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Kaj je to Nutella ... Ni je (blo) čez Kinderlado, dostkrat se spomnem, da bi pofirbcala, če še obstaja. Sladka nostalgija.
Men se take kombinacije ne zdijo čist nč čudne, jst sm testenine večino cajta prakticirala z raznoraznimi marmeladami. Fino, zlo.
Feist. napisal/-a:Jaz sem enkrat s makaroni zmešala.
Men se take kombinacije ne zdijo čist nč čudne, jst sm testenine večino cajta prakticirala z raznoraznimi marmeladami. Fino, zlo.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
Nutella mora bit original iz Italije, drugač to ni to...tud iz Müllerja se ne more primerjat: totalno kremasta, poln lešnikov okus...mmm..plus seveda precej cenejša kokr pr nas
-
borboletta - Debatorica
- Na forumu od: 19. 8. 2006
Jst sm tud zmeri trdila da čez Nutello je pa ni. Noben evrokrem in nevem kaj še vse je ne prekaša. Sam zdej sm pa najdla zamenjavo, k je res skor istga okusa k Nutella sam, da je valjda cenejša (recesija pa to...) Bom povedala, da jo kupujem v Hoferju -> Nutoka. Sam ne zdej rečt d delam reklamo! Res je fina.
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
- petrca8
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 7. 2009
- Kraj: kranj
Ma kaki reklama, sej pol bi bla ta tema lohk tud reklama ker je pac naslov NUTELLA.
Js sm zadnic prebrala na Hoferjevi reklami da naj bi bla ta Nutoka bolje ocenjena kot Nutela, ker ima menda boljsi okus al kaj, boljse sestavine, vec lesnikov, pa cokolada neka prvovrstna.. nekaj takega je blo napisanega. Poleg tega da je cena smesno nizka.. Js je se nisem kupila, jo imam pa namen res probat da vidim kaj je na tem
Js sm zadnic prebrala na Hoferjevi reklami da naj bi bla ta Nutoka bolje ocenjena kot Nutela, ker ima menda boljsi okus al kaj, boljse sestavine, vec lesnikov, pa cokolada neka prvovrstna.. nekaj takega je blo napisanega. Poleg tega da je cena smesno nizka.. Js je se nisem kupila, jo imam pa namen res probat da vidim kaj je na tem
-
borboletta - Debatorica
- Na forumu od: 19. 8. 2006
Ma ja sej...mi smo 20 let kupovali samo Nutello, vse kr je blo podobno temu je ostajalo v omari. Enx sm pa na hitro mogla kupt neki in sm uzela to Nutoko. In zdej k probam Nutello mi je prov mal škifo k ima tkooo zlo sladko-močen okus da mi kr ni več za jest.
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
-
SunFlower* - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 7. 2009
- Kraj: Ljubljana
js tut pravim da je ni čez nutello smo pa tut kupil nutoko sam je pa še nisem uspela probat.
- fulofbullshit
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 7. 2009
Picaboo napisal/-a:Nutella po žlici je najboljša
podpis pod tole
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
pikiccca napisal/-a: za nutoko sm tud že slišala, ampk nism še probala!
Jaz sem Nutoko pred leti probala, pa mi ni bila pretirano všeč - se mi je zdel preveč izrazit okus po praženih lešnikih, malo trpek
Se pa spomnim, da mi je bila izredno všeč francoska Nustikao iz Leclerca .. ta je pa res zelo podobna Nutelli oz. meni je celo bolj všeč :
- yordania
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 7. 2009
no še nekaj o receptih
eni majo radi nutelo(ali katerokoli različico) namazano na kruh, gor pa klobase - npr. kako Poli ali kaj podobnega. zanimiv okus
no je pa tudi dobra kombinacija npr za palačinke, ali šmorn, če zmešate nutelo in kislo smetano, pa pogrejete v mikrovalovni... njaaami
ste mi kr lušte naredle, ju3 že grem v trgovino
eni majo radi nutelo(ali katerokoli različico) namazano na kruh, gor pa klobase - npr. kako Poli ali kaj podobnega. zanimiv okus
no je pa tudi dobra kombinacija npr za palačinke, ali šmorn, če zmešate nutelo in kislo smetano, pa pogrejete v mikrovalovni... njaaami
ste mi kr lušte naredle, ju3 že grem v trgovino
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov